P.C.S Europe BV

P.C.S Europe BV

Argonstraat 9-B, 2718 SM  ZOETERMEER

Over ons

Onze werkwijze

PCS Europe is opgericht in 1992. Oorspronkelijk gevestigd in Amsterdam en actief in de voedingsmiddelenindustrie is hier de basis gelegd voor een gezonde en succesvolle toekomst. Sinds 1996 is ons hoofdkantoor gevestigd in Zoetermeer. Inmiddels zijn wij met toonaangevende klanten, zoals landelijke overheden, supermarktketens en (internationale) voedingsmiddelenindustrie een gevestigde naam binnen de wereld van ongediertebestrijding.

Degelijke en milieuvriendelijke aanpak

Wij vinden een degelijke, preventiegerichte en veilige aanpak van onze werkzaamheden belangrijk. Daarnaast doen we er veel aan om dit op een milieuvriendelijke wijze te doen.

Klantgerichte werkwijze

Onze werkwijze is sterk klantgericht. Dat begint al bij onze eerste contacte, desgewenst komt onze adviseur bij u langs om de mogelijkheden voor het monitoren of bestrijden van ongedierte te bespreken.

Duurzaam ondernemen

Wij zijn jarenlang partner van MVO Nederland. Daarbij erkennen we dat de focus van onze bedrijfsbeslissingen niet alleen op winst hoort te liggen. Zowel de belangen van mensen binnen en buiten de organisatie als het milieu spelen een rol in onze bedrijfsvoering.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons product is heel belangrijk. PCS Europe doet er alles voor om de kwaliteit van ons product op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Onze servicemensen beschikken over een hoge mate aan vakbekwaamheid.

Onze vakmensen

Zonder onze vakmensen zouden we de doelstellingen van ons bedrijf niet waar kunnen maken. We zorgen er dan ook voor dat zij vakbekwaam zijn en blijven en dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en geldende regelgeving.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.