PÉRON Liftadvies

PÉRON Liftadvies

Parklaan 126, 2171 EJ  Sassenheim

Over ons

Liften duurzamer

Vanuit jarenlange praktische kennis en ervaringen kan worden bepaald wat de optimale samenstelling van een liftinstallatie moet zijn. Passend bij de situatie. Een liftinstallatie moet eigenlijk langer meegaan dan technisch haalbaar is, zonder grote ingrepen. Vanaf ontwerp bij nieuwbouw, renovatie en moderniseringen kijken we naar duurzame oplossingen. Dit betekent verder kijken dan alleen focussen op een energiezuinige installatie (is maar een klein percentage op het totaal). Het gaat om een totale footprint.

Liften betrouwbaarder

Wanneer er op zinnige wijze en tijdig onderhoud aan een installatie plaatsvindt is de betrouwbaarheid groter van een installatie. Dit moet geheel afgestemd zijn aan het vooraf te bepalen onderhoudsbeleid. Met zicht op : De lift … die moet altijd draaien!

Exploitatiekosten van liften onder controle

Het benodigde onderhoudsbeleid en inkoopbeleid bepaald mede wanneer er planmatig onderhoud moet worden gepleegd. Door dit vooraf vast te leggen en met een goede inkoopstrategie kunnen ingrepen worden gepland. Zodat er in zeer beperkte mate ad-hoc reparaties noodzakelijk zijn waardoor de strategische keuzes kunnen blijven gehandhaafd. Ook de kennis op het gebied van juiste onderhoudscontracten en contractpartijen passend bij uw organisatie en installaties, bepalen de controle op de kosten.

Onafhankelijk oordeel

Daar Péron Liftadvies geheel onafhankelijk is en blijft van welk liftbedrijf of Certificerende Instelling dan ook, waarborgt dit de hoge mate van betrouwbaarheid bij advisering. Dit verzekert, dat u geen gekleurd beeld van een advies krijgt. Het voorkomt tevens het risico dat u beslissingen neemt, waarvan later blijkt dat de resultaten niet aan uw wensen voldoen. Om onafhankelijkheid te garanderen aanvaard PÉRON Liftadvies geen opdrachten van liftbedrijven en Certificerende Instellingen. Ook wordt niet als een intermediair, onderhoud of keuringen ingekocht waarbij belangenverstrengelingen kunnen optreden. Taken van liftbedrijven zoals assistentie bij allerlei activiteiten worden om gelijke reden niet door PÉRON Liftadvies verricht.

PÉRON Liftadvies biedt ondersteuning op het hoogste niveau met:

- Conditiemetingen bij exploitatie

- Opstellen MJOB

- Nieuwbouwtoets (voor eigenaren essentieel om te weten of de lift wel in nieuwstaat is en goed gebouwd is)!

- Projectplanning en – begeleiding bij: Nieuwbouw/totale vervanging, Renovatie en Modernisering.

- Beheermanagement

- Mediation – Second Opinion

Tot slot heeft PÉRON Liftadvies tijdens de week van Holland Building het enige online Wikilift kennisplatform op het gebied van liften gelanceerd. Voor die lifteigenaren die kennis en bagage willen opdoen om beslagen ten ijs te komen aan de onderhandelingstafel en grip willen op hun begroting en werkelijke uitgaven.

Geen slapeloze nachten meer door liften? Ga naar: www.peron.nl of www.wikilift.nl en schrijf direct in en ontvang een verrassing. Bellen kan ook als u niet meer kan wachten: 0252-544962.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.