Pilaster

Pilaster

Hertog Aalbrechtweg 30, 1823 DL  Alkmaar

Over ons

Over ons.

BETROUWBAAR, TRANSPARANT EN DESKUNDIG

Op die fundamenten rust Pilaster VvE-Beheer b.v. Wij staan voor de belangen van alle betrokken in een Vereniging van Eigenaren. Pilaster weet als geen ander hoe de dagelijkse beheerpraktijk werkt. We zijn tien jaar geleden voortgekomen uit een woningcorporatie en hebben een gedegen achtergrond in vastgoedbeheer. Het resultaat van onze adviezen? Een appartement om zorgeloos in te wonen, dankzij de zeer gezonde VvE.

e werken in alle segmenten van de markt, voor zowel particulieren, woningcorporaties als commerciële vastgoedeigenaren. Voor de meeste van onze klanten doen we het volledige beheer. Deelpakketten kunnen ook een oplossing zijn. Dan voeren we bijvoorbeeld alleen het financieel beheer . Heeft u een kleinere VvE (minder dan ca. 20 woningen), dan kunnen we u helpen met een basispakket.

Welke activiteiten u ook aan ons toevertrouwt: onze aanpak is helder. Bij ons geldt nog echt ‘afspraak is afspraak’ en staan de lijnen altijd open. We horen graag uw mening en laten ons ook zonder meer beoordelen en controleren door toezichthouders. We hebben immers niets te verbergen. Ook daarin onderscheiden we ons ten opzichte van andere partijen.

Onze processen zijn volledig geautomatiseerd. Bij ons vindt u geen grote archiefkasten met dikke mappen meer. Voor onze werkzaamheden hanteren we vaste prijzen, zonder bijkomende kosten of een offerte met een open einde. We bouwen immers met u aan een duurzame relatie voor meerdere jaren, waarin we elkaar scherp houden.

Onze medewerkers zijn VvE-beheerders met een financiële, technische, makelaars-, of vastgoedmanagers achtergrond. Stuk voor stuk bevlogen vakmensen met veel ervaring. Het enthousiasme, de flexibiliteit en de deskundigheid die ons team typeren, spreken klanten aan. Zo blijkt wel uit onze groeiende klantenkring en de goede scores bij klantenonderzoeken.

WAAROM VVE-BEHEER DOOR PILASTER?

  • Pilaster is onafhankelijk en deskundig
  • Het belang van uw VvE is ons enige belang: het beheer van VvE’s is onze core-business
  • U bent verzekerd van een betrouwbare financiële administratie en vakkundig technisch beheer
  • Wij zijn een stabiele en groeiende organisatie
  • 24/7 uw volledige dossier online beschikbaar
  • Gemaakte afspraken worden écht nagekomen
  • Wij zijn als één van de weinigen in de branche en als enige in de regio SKW-gecertificeerd
  • Pilaster zorgt voor transparant VvE-beheer

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Pilaster voor uw VvE, wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in. U krijgt spoedig antwoord.

Heeft u een reparatieverzoek of storingsmelding? Maak dan gebruik van uw leden inlog en geef de melding daar direct door.

Neem dan contact met ons op.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.