Plaagdier advies Flevoland

Plaagdier advies Flevoland

Neushoornweg 25-1, 8317 PV  Kraggenburg

Over ons

Over Plaagdier Advies Flevoland

In de omgeving Flevoland staan wij bekend om onze optimale service, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie. De werkwijze van Plaagdier Advies Flevoland kenmerkt zich door haar snelheid, professionalisme en efficiëntie.
Met een EVM-certificatie op zak en een gezonde dosis humor helpen wij u graag bij uw ongedierte probleem.

Neem contact op met Plaagdier Advies Flevoland
Heeft u een probleem met ongedierte in huis, en wilt u van dit probleem afgeholpen worden? Bel direct met ons op 06 51 40 26 43 of stuur ons een e-mail.
Wij verhelpen uw probleem graag op een snelle, professionele en efficiënte manier. Naast de bestrijding van het bestaande ongedierte probleem, kunnen wij u ook uitgebreid een preventieplan aanmeten om de terugkomst van het ongedierte in de toekomst te vermijden.


Waarom Plaagdier Advies Flevoland
Onze deskundigheid omslaat de vier hoofdcategorieën van ongedierte: kruipende insecten, vliegende insecten, knaagdieren en vogels. Verder kiezen wij te allen tijde voor de meest efficiënte, doelgerichte en milieuvriendelijke methode waar wij gebruik maken van enkel professioneel materiaal.
Plaagdier Advies Flevoland is onder andere in te huren bij een ongedierte probleem in huis, maar ook voor de bestrijding en preventie van ongedierte binnen uw bedrijf. Waarbij het tevens mogelijk is om met ons samen te werken en een servicecontract aan te gaan. Hiermee bent u gedurende het gehele jaar beschermd tegen ongedierte en de verspreiding van ongedierte binnen uw bedrijf.
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om het e.e.a. te bespreken aangaande een dergelijk servicecontract.


EVM-certificering
Als professioneel ongediertebestrijder bezitten wij uiteraard over een EVM-certificaat. Aan de hand van deze certificatie zijn wij bevoegd om professioneel materiaal in te zetten. Tevens is het EVM-certificaat een bewijs van vakbekwaamheid. De certificering staat onder toezicht van het Ministerie Infrastructuur & Milieu (I&M). Verder houdt het Ministerie Inspectie Leefomgeving & Transport (IL&T) de kwaliteit van de examens die afgenomen worden in de gaten.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.