Portacon

Portacon

Molendijk Noord 54, 7461 JG  Rijssen

Over ons

Onze producten en diensten

Portacon levert slagbomen, verkeerspalen en poortopeners waarmee u de toegang tot uw terrein kunt beveiligen of het verkeer doseren. Wordt uw parkeerplaats ook gebruikt door foutparkeerders en is er geen ruimte meer over voor bewoners, dan biedt een slagboom de uitkomst. Ook leveren wij alle toebehoren zoals zenders, ontvangers, kleefmagneten en elektrische sloten e.d.

Waarom uw toegang automatiseren of beveiligen?
Hoe veilig is een parkeerterrein als er geen afsluiting door bijvoorbeeld een slagboom is en iedereen ongewenst binnen kan rijden? Dat wilt u toch niet. Met een slagboom van Portacon in combinatie met een toegangscontrolesysteem van CDVI of INTRATONE heeft u alles onder controle. U bepaalt wie op welk tijdstip naar binnen mag rijden en weet precies wie binnen is geweest. Onze toegangscontrole systemen zijn ook altijd universeel toepasbaar bij iedere bestaande slagboom, verkeerspaal, deur- of poortopener.

Waarom Portacon?
Na veel jaren ervaring in toegangstechniek en beveiliging heeft dit vakgebied geen geheimen voor ons. U wilt toch ook graag een betrouwbare partner die uw verwachtingen kan waar maken. Wij staan graag voor u klaar om onze expertise en kennis met u te delen. Nieuwsgierig? Breng vast een bezoek aan onze kennisbank. Ook bent u van harte welkom in onze showroom en magazijn in Rijssen waar wij u alle producten werkend tonen en uitleg kunnen geven. Alle slagbomen, poortopeners en toegang controlesystemen hebben wij op voorraad en kunnen daarom snel worden geleverd. Wij leveren uitsluitend producten en oplossingen van de volgende toonaangevende merken:

BENINCA (slagbomen, poortopeners en toebehoren)
CDVI (toegangscontrolesystemen, deurmagneten, zenders, codepanelen)
INTRATONE (GSM modules, GSM intercomsystemen, zenders, proximitylezers)
BIRCHER (lusdetectoren, lussen, veiligheidslijsten en overdrachtsystemen)
VIDEX (intercom- en videofoonsystemen)
RISE (verkeerspalen en tourniquets)
BYOU (doe-het-zelf poortautomatisering).

Onze kwaliteit en garantie
De kwaliteit van Portacon is de kwaliteit van topmerken in toegangsautomatisering zoals Beninca en CDVI. Wij zijn de Nederlandse importeur van deze internationale merken. Beninca is al meer dan 30 jaar een toonaangevende speler op de wereldmarkt van toegangsautomatisering. CDVI heeft een vergelijkbare positie op het gebied van onder andere toegangscontrolesystemen en elektromagneten. Portacon kan daarom op alle producten van deze en andere fabrikanten jarenlange garanties bieden.

Onze klantvriendelijkheid en service
Klantvriendelijkheid is hét handelsmerk van Portacon. Wij leveren niet alleen een product, maar ook de bijbehorende kennis en adviezen. Samen met u stellen we vast welke toegangsautomatisering het beste bij u past en zorgen voor een snelle en deskundige montage van het gehele systeem. Zijn er achteraf vragen, dan staan wij ook voor u klaar.

Daarom is het met Portacon altijd prettig thuiskomen!

Bel, chat of stuur een email naar Portacon


0548-542590

www.portacon.nl

info@portacon.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.