..........
shadow_fix

Portacon

Altijd een veilig gevoel met een slagboom en toegangscontrolesysteem van Portacon.

Onze producten en diensten

Portacon levert slagbomen, verkeerspalen en poortopeners waarmee u de toegang tot uw terrein kunt beveiligen of het verkeer doseren. Wordt uw parkeerplaats ook gebruikt door foutparkeerders en is er geen ruimte meer over voor bewoners, dan biedt een slagboom de uitkomst. Ook leveren wij alle toebehoren zoals zenders, ontvangers, kleefmagneten en elektrische sloten e.d.

Waarom uw toegang automatiseren of beveiligen?
Hoe veilig is een parkeerterrein als er geen afsluiting door bijvoorbeeld een slagboom is en iedereen ongewenst binnen kan rijden? Dat wilt u toch niet. Met een slagboom van Portacon in combinatie met een toegangscontrolesysteem van CDVI of INTRATONE heeft u alles onder controle. U bepaalt wie op welk tijdstip naar binnen mag rijden en weet precies wie binnen is geweest. Onze toegangscontrole systemen zijn ook altijd universeel toepasbaar bij iedere bestaande slagboom, verkeerspaal, deur- of poortopener.

Waarom Portacon?
Na veel jaren ervaring in toegangstechniek en beveiliging heeft dit vakgebied geen geheimen voor ons. U wilt toch ook graag een betrouwbare partner die uw verwachtingen kan waar maken. Wij staan graag voor u klaar om onze expertise en kennis met u te delen. Nieuwsgierig? Breng vast een bezoek aan onze kennisbank. Ook bent u van harte welkom in onze showroom en magazijn in Rijssen waar wij u alle producten werkend tonen en uitleg kunnen geven. Alle slagbomen, poortopeners en toegang controlesystemen hebben wij op voorraad en kunnen daarom snel worden geleverd. Wij leveren uitsluitend producten en oplossingen van de volgende toonaangevende merken:

BENINCA (slagbomen, poortopeners en toebehoren)
CDVI (toegangscontrolesystemen, deurmagneten, zenders, codepanelen)
INTRATONE (GSM modules, GSM intercomsystemen, zenders, proximitylezers)
BIRCHER (lusdetectoren, lussen, veiligheidslijsten en overdrachtsystemen)
VIDEX (intercom- en videofoonsystemen)
RISE (verkeerspalen en tourniquets)
BYOU (doe-het-zelf poortautomatisering).

Onze kwaliteit en garantie
De kwaliteit van Portacon is de kwaliteit van topmerken in toegangsautomatisering zoals Beninca en CDVI. Wij zijn de Nederlandse importeur van deze internationale merken. Beninca is al meer dan 30 jaar een toonaangevende speler op de wereldmarkt van toegangsautomatisering. CDVI heeft een vergelijkbare positie op het gebied van onder andere toegangscontrolesystemen en elektromagneten. Portacon kan daarom op alle producten van deze en andere fabrikanten jarenlange garanties bieden.

Onze klantvriendelijkheid en service
Klantvriendelijkheid is hét handelsmerk van Portacon. Wij leveren niet alleen een product, maar ook de bijbehorende kennis en adviezen. Samen met u stellen we vast welke toegangsautomatisering het beste bij u past en zorgen voor een snelle en deskundige montage van het gehele systeem. Zijn er achteraf vragen, dan staan wij ook voor u klaar.

Daarom is het met Portacon altijd prettig thuiskomen!

Bel, chat of stuur een email naar Portacon


0548-542590

www.portacon.nl

info@portacon.nl

 

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Elektrische sloten

Elektrische sloten

De elektrische sloten van Portacon kunnen op verschillende deuren worden geplaatst. Ze vergemakkelijken de toegangsbeveiliging van uw woning.

beveiliging - 19 October 2018
Garagedeuropener

Garagedeuropener

Met behulp van verschillende technieken kunnen garagedeuren automatisch op afstand worden geopend. Open uw garagedeur op afstand met de nieuwste techniek.

deuren-ramen - 19 October 2018
Intercomsysteem

Intercomsysteem

Een intercom bestaat uit een systeem met een speaker en microfoon. Een intercomsysteem is veilig en flexibel, omdat men met een mobiel de deur kan openen.

deurcommunicatie - 19 October 2018
Kleefmagneten

Kleefmagneten

Een kleefmagneet is een deurmagneet dat wordt versterkt door elektriciteit. De elektriciteit genereert een magnetisch veld dat de deur open of dicht houdt.

veiligheid - 19 October 2018
Poortopeners

Poortopeners

Portacon heeft een groot assortiment in elektrische poortopeners. Een automatische poort kan op afstand bediend worden met een afstandbediening of intercom.

deurcommunicatie - 19 October 2018
slagboom

slagboom

Een slagboom dient over het algemeen als toegangspoort voor een terrein, controle of blokkade. Hedendaags worden de elektrische slagbomen vaker toegepast.

beveiliging - 19 October 2018
Slagboom nodig?

Slagboom nodig?

Parkeren onbevoegden op uw parkeerplaats? Een slagboom van Portacon biedt uitkomst.

beveiliging - 19 October 2018
Videofoon

Videofoon

Een videofoon combineert comfort met veiligheid met betrekking tot uw woning. Bekijk de mogelijkheden, opties en werking van een videofoon.

beveiliging - 19 October 2018

 

Portacon

Klik hier voor meer info
Molendijk Noord 54
7461 JG Rijssen
Tel:
0548 542590

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam