AEDnl

AEDnl

Vennestraat 12, 2161 LE  LISSE

Over ons

AED.nl

AED.nl heeft de AED als één van de eerste leveranciers binnen bedrijven en instellingen onder de aandacht gebracht. Met een Automatische Externe Defibrillator is het voor iedereen mogelijk een leven te redden. Alleen het snel toedienen van een elektroschok kan het hartritme van een slachtoffer met een hartstilstand herstellen. Iedere minuut dat die behandeling uitblijft daalt de overlevingskans sterk. Een AED is veilig door iedereen te gebruiken en inmiddels zijn er de afgelopen 10 jaar in Nederland honderden slachtoffers gered van een wisse dood.

Historie
AED.nl is een online activiteit van PreSafe B.V. uit Lisse, een veelzijdige onderneming op het gebied van veiligheidsproducten. Het bedrijf is in 1997 opgericht en sindsdien altijd een voorloper geweest met het op de markt brengen van innovaties die het verschil maken als het gaat om leven en dood. Begin deze eeuw is het bedrijf mede door de groeiende vraag naar AED’s en BHV producten gegroeid naar een belangrijke speler binnen de veiligheidsbranche. De afgelopen jaren hebben meer dan 30.000 bedrijven en instellingen veiligheidsproducten via PreSafe mogen ontvangen en zijn hiermee op zijn minst tientallen levens gered; en daar zijn we trots op!

Het bedrijf
Op dit moment bestaat het bedrijf uit een team van 6 vaste medewerkers, een aantal oproepkrachten en hebben we regelmatig een stagiair(e). De meeste werkzaamheden vinden plaats vanuit ons in 2009 opgeleverde nieuwe bedrijfspand aan de Vennestraat in Lisse. Maar onze servicemedewerkers komen door heel Nederland bij de klanten op locatie. Of het nu voor een afleverinstructie, installatie, onderhoud of een storing is; AED.nl is dus meer dan alleen een webshop.
After sales is voor ons heel belangrijk. U wilt immers geen omkijken hebben naar uw AED apparatuur en wilt jarenlang op deze kostbare levensreddende investering kunnen vertrouwen. Wij zijn er dus ook voor u na uw aankoop! Bekijk onze service-contracten.

Snelle levertijd
AED.nl levert haar producten uit het 250m² grote magazijn van PreSafe B.V. en kan daardoor vrijwel alles snel uit voorraad leveren. Wij weten hoe belangrijk het is om na een inzet snel over nieuwe elektroden of accu te kunnen beschikken. In 95% van de gevallen heeft u deze artikelen binnen 24 uur na bestellen binnen. Uiteraard is het ook mogelijk om producten af te komen halen. Graag wel vooraf uw bestelling plaatsen via de website of telefonisch doorgeven zodat wij de bestelling gereed kunnen maken.

Showroom
Wilt u meer advies of gewoon de AED’s een keer ‘zien en voelen’? Dat kan! AED.nl beschikt over een showroom met een opstelling van alle door ons leverbare defibrilltoren en accessoires zoals kasten. Ook kunnen wij u met behulp van een trainer-AED en een oefenpop een echte reanimatie simuleren zodat u kunt ervaren welke AED voor u het meest geschikt is. Omdat wij graag alle tijd voor u en uw vragen nemen verzoeken wij u wel eerst een afspraak te maken alvorens naar onze showroom te komen. Neem hiervoor even contact op met: 0252 422166. 

Contactgegevens

AED.nl
Vennestraat 12
2161 LE LISSE

T: 0252 422 166
F: 0252 419 479
E: info@aed.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.