..........
shadow_fix

Pro Gebouwadvies B.V.

Pro Gebouwadvies help u om het probleem op te lossen of de vraag te beantwoorden. Pro Gebouwadvies BV is een in Alphen aan den Rijn gevestigde NVDO en VCA Gecertificeerd bouwkundig adviesbureau. Vanuit ons kantoor zijn wij werkzaam door heel Nederland.

Pro Gebouwadvies, jong bedrijf met heldere aanpak

Wij leveren onafhankelijk gebouwadvies aan overheid, zakelijke -en particuliere opdrachtgevers. We adviseren bij kleine en grote projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Van A(anbouw) tot Z(orginstelling). Van nieuw- tot verbouw in woning- en utiliteitsbouw.
Wij leveren
-Volledige Onafhankelijkheid
-Persoonlijkheid
-Verantwoordelijkheid

 

Voordeel, maar niet alleen financieel!

De bouwadviezen van Pro Gebouwadvies zijn gericht op een soepel verloop van de bouw- en onderhoudsprocessen. Daarmee wordt niet alleen nu een voordeel voor uw organisatie gecreeerd, ook later kan zo een verbetering ontstaan. Voor de gebouwen zelf en de omgeving.

 

 Hoe werken wij dan?

Onze werkwijze is eenvoudig!
Onze activiteiten zijn te vinden op de website. Alles hebben wij voor overzichtelijk per marktgroep gesorteerd. Het aanvragen van een offerte is net zo eenvoudig als contact opnemen.

Bij de activiteit is een knop "offerte aanvragen". u wordt doorgelinkt naar een offerteaanvraagformulier. Wij nemen dan contact op om kennis te maken. Tijdens de kennismaking worden uw verwachtingen en eisen besproken U krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte dat aansluit op uw verwachtingen en eisen.


Wat zegt u over onze dienstverlening?
Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden en zijn de uitdaging aan gegaan om onze kwaliteit door u te laten beoordelen. Particuliere klanten krijgen een dag na de oplevering van onze activiteiten een email met een link naar ons onafhankelijk beoordelingsformulier van Feedbackcompany. Wij hebben voor Feedbackcompany gekozen, omdat wij vooral eerlijke en niet gemanupuleerde recensies willen tonen.

Wie zit er achter Pro Gebouwadvies

Ik ben John boon, en oprichter van Pro Gebouwadvies BV.

Ik ben een vriendelijke en open persoonlijkheid die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Democratisch en standvastig los ik vraagstukken en discussies op.

Na mijn studiejaren heb ik mij verder ontplooid bij aannemers en adviesbureaus. Ik heb daar gewerkt in de functies van werkvoorbereider, calculator, bouwkundige, projectleider, projectmanager en afdelingshoofd.

In mijn looptijd heb ik geleerd om te luisteren naar u als klant en persoon.

Bedrijfsgegevens

Ondernemingsweg 66r
2404 HN Alphen aan den Rijn

Telefoon:
0800 - 5555533

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


LifestyleXperience

LifestyleXperience

Pro Gebouwadvies te zien bij LifestyleXperience op RTL4 en RTL5.

mjop - 31 May 2017
Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan

Al vanaf € 490,00 biedt Pro Gebouwadvies BV een heldere en doelmatige meerjarenonderhoudsplanning waarmee de onderhoudsbehoefte transparant wordt.

mjop - 21 April 2018
NEN2767 conditiemetingen

NEN2767 conditiemetingen

De NEN 2767 Conditiemetingen worden door Pro Gebouwadvies uitgevoerd volgens de NEN 2767-1 en NEN 2767-2, conditiemeten van bouwelementen en gebouwen

mjop - 21 April 2018
Een nieuwe website

Een nieuwe website

Pro gebouwadvies BV blijft haar dienstverlening verbeteren. Onze nieuwe website is daar een voorbeeld van. Wij nodigen u graag uit om de website te bekijken

mjop - 22 March 2018
Duurzame samenwerking

Duurzame samenwerking

Het Groene Collectief en Pro Gebouwadvies zijn een samenwerking aangegaan om voor u op advies- en onderhoudskosten te besparen.

mjop - 11 June 2018
technisch gebouwbeheer

technisch gebouwbeheer

De meerwaarde van onze aanpak bij technisch gebouwbeheer ligt in het aanbieden van integrale ondersteuning bij de uitvoering.

beheer - 21 April 2018

 

Pro Gebouwadvies B.V.

Klik hier voor meer info
Ondernemingsweg 66r
2404 HN Aphen aan den Rijn
Tel:
0800-5555533

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam