Pro Gebouwadvies B.V.

Pro Gebouwadvies B.V.

Ondernemingsweg 66r, 2404 HN  Aphen aan den Rijn

Over ons

Pro Gebouwadvies, jong bedrijf met heldere aanpak

Wij leveren onafhankelijk gebouwadvies aan overheid, zakelijke -en particuliere opdrachtgevers. We adviseren bij kleine en grote projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Van A(anbouw) tot Z(orginstelling). Van nieuw- tot verbouw in woning- en utiliteitsbouw.
Wij leveren
-Volledige Onafhankelijkheid
-Persoonlijkheid
-Verantwoordelijkheid

Voordeel, maar niet alleen financieel!

De bouwadviezen van Pro Gebouwadvies zijn gericht op een soepel verloop van de bouw- en onderhoudsprocessen. Daarmee wordt niet alleen nu een voordeel voor uw organisatie gecreeerd, ook later kan zo een verbetering ontstaan. Voor de gebouwen zelf en de omgeving.

 Hoe werken wij dan?

Onze werkwijze is eenvoudig!
Onze activiteiten zijn te vinden op de website. Alles hebben wij voor overzichtelijk per marktgroep gesorteerd. Het aanvragen van een offerte is net zo eenvoudig als contact opnemen.

Bij de activiteit is een knop "offerte aanvragen". u wordt doorgelinkt naar een offerteaanvraagformulier. Wij nemen dan contact op om kennis te maken. Tijdens de kennismaking worden uw verwachtingen en eisen besproken U krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte dat aansluit op uw verwachtingen en eisen.


Wat zegt u over onze dienstverlening?
Wij lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden en zijn de uitdaging aan gegaan om onze kwaliteit door u te laten beoordelen. Particuliere klanten krijgen een dag na de oplevering van onze activiteiten een email met een link naar ons onafhankelijk beoordelingsformulier van Feedbackcompany. Wij hebben voor Feedbackcompany gekozen, omdat wij vooral eerlijke en niet gemanupuleerde recensies willen tonen.

Wie zit er achter Pro Gebouwadvies

Ik ben John boon, en oprichter van Pro Gebouwadvies BV.

Ik ben een vriendelijke en open persoonlijkheid die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Democratisch en standvastig los ik vraagstukken en discussies op.

Na mijn studiejaren heb ik mij verder ontplooid bij aannemers en adviesbureaus. Ik heb daar gewerkt in de functies van werkvoorbereider, calculator, bouwkundige, projectleider, projectmanager en afdelingshoofd.

In mijn looptijd heb ik geleerd om te luisteren naar u als klant en persoon.

Bedrijfsgegevens

Ondernemingsweg 66r
2404 HN Alphen aan den Rijn

Telefoon:
0800 - 5555533

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.