Prymaxx Europe B.V.

Prymaxx Europe B.V.

Houwbeekhof 22, 7544 SH  ENSCHEDE

Over ons

De organisatie

In elke proc=vincie werken wij samen met erkende REOB bedrijven die onze Onderhoudsvrije blussers leveren en u, indien gewenst, volledig kunnen ontzorgen.
Onze productfolio bestaat uit een drie-tal Spraybrandblussers met innovatieve werking, voorzien van een unieke houdbaarheidsdatum, dus keuringsvrij. Tevens beschikken wij over een volledige eigen lijn aramide (kunststof) brandblussers, met Rijkstype keurmerk, verkrijgbaar in de varianten 2, 6 of 9 kilogram poeder en 6 of 9 liter AFFF schuim. De Aramide ( composiet) draagbare brandblussers zijn tien jaar keuringsvrij! Een volledige kunststof 2, 6 of 9 kilogram/liter blusser met 10 jaar leveranciersgarantie. Dit levert meer veiligheid, een aanzienlijke besparing op de brandveiligheidskosten en veel kleinere schade op. ALLE Prymaxxx professionele brandblussers zijn ten opzichte van de confentionele (ijzeren) blussers enorm milieu besparend en hebben dan ook een milieu label.

Nederland steeds veiliger met Prymaxx!

Verlies geen kostbare tijd bij brand!

Nederlanders bewust maken van de noodzaak iets te hebben waarmee zelfs ongeoefenden ZELF bij beginnende brand aktie kunnen ondernemen. Dit kan voorkomen dat er grote financiële, emotionele, psychische schade ontstaat en kan dit zelfs levensreddend zijn!

Om te voorkomen dat een kleine vlam zich snel ontwikkelt tot een grote brand is de belangrijkste voorwaarde dat men een effectieve brandblusser bij de hand heeft. Prymaxx biedt u deze mogelijkheid.

Met de Prymaxx brandblusser-spray kunt u Safe & Easy een beginnende brand blussen. Met een Prymaxx innovatieve blusser voelt u zich niet alleen veilig, u heeft ook meer veiligheid.

En... doet u het niet voor uzelf, doe het dan voor uw naasten!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap

Prymaxx staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap, een zo veilig mogelijke leef- en werkomgeving, het in stand houden van ons milieu en welzijn van mens en dier.

Prymaxx brandblussers zijn innovatief, biologisch afbreekbaar, recyclebaar en dus milieuvriendelijk! Alle professionele blussers  EN het Safe&Easy concept zijn enorm milieu besparend en hebben dan ook allemaal het Milieu "groen" label.

Prymaxx heeft veiligheid en duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan.

Prymaxx Safe & Easy concept is voor iedereen een vooruitgang. 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.