Pure Power B.V.  /Energon BV

Pure Power B.V. /Energon BV

Rijksstraatweg 102, 7383 AV  VOORST

Over ons

Werkwijze

Energon biedt haar klanten laagdrempelig toegang tot duurzame warmte.
Wij kijken of een houtpelletgestookte CV installatie, technisch inpasbaar is en welk financieel voordeel dit voor de afnemer oplevert. Bij opdracht engineren wij de installatie, vragen subsiedies en vergunningen aan en begeleiden wij de bouw van de installatie. Voor de operationele fase biedt Energon contracten aan tot 10 jaar, in welke periode de afnemer verzekerd is van een vaste energie prijs (uitgedrukt in GJ en behoudens indexering CPI), leverantie van houtpellets en onderhoud op de ketel(s).Tijdens de exploitatiefase dragen we zorg voor bestelling, levering en voorraad beheer. Monitoren we het rendement van de ketel, faciliteren wij onderhoud en storingsdienst en verzorgen we de afrekening in GJ. Daarnaast treedt Energon desgewenst ook op als Energy Service Company, waarbij de opdrachtgever gedurende een contractperiode van 15 jaar volledig wordt ontzorgd en ook niet zelf hoeft te investeren in de installatie.

Organisatiestructuur

Energon is een dochteronderneming van de WWR Group. WWR’s organisatiestructuur bestaat uit een moederbedrijf en drie dochterondernemingen. De dochterbedrijven omvatten alle schakels in de biomassahandelsketen: van het produceren van biomassa tot de het leveren van duurzame warmte. Dit creëert de basis voor het succesvol uitvoeren van biomassaprojecten. In Nederland heeft WWR twee dochterbedrijven: Pure Power B.V. en het energiebedrijf Energon B.V. Deze werken respectievelijk aan het distribueren van biomassa (premium houtpellets) en het realiseren van totaaloplossingen voor duurzame warmte.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.