FAAC Automatische Deuren

FAAC Automatische Deuren

Industrieweg 22D 3738 JX  Maartensdijk

Over ons

RECORD - UW WERELDWIJDE PARTNER IN TOEGANGSOPLOSSINGEN

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende producten.

KLANTGERICHT

Vanaf het traject van onderzoek en vorming van de veelzijdige toegangsoplossingen tot de nazorg, staan onze partners en gebruikers te allen tijde centraal. Onze klantfocus wordt vertaald in aandacht, begrip, kennis en daadkracht door middel van innovatieve maatoplossingen en ‘gewoon doen wat je zegt’. 

Via ‘Total Concept Selling' adviseren wij onze klanten om tot een optimale oplossing te komen, waarbij vanaf het adviestraject tot en met de aftersales voortdurend ‘oplossingen’ worden gepresenteerd, ongeacht het moment waarop het contact met de klant ontstaat. Dit vormt de basis voor onze jarenlange samenwerking met onze klanten. 

OVER RECORD

Agta Record is door ingenieur Helmut Heinz Bunzl in 1953 als eenmanszaak opgericht. Bunzl ontwikkelde de allereerste geautomatiseerde draaideuraandrijving en in 1958 de eerste automatische schuifdeur voor personenverkeer. Daarna bleven de ontwikkelingen van ingenieuze deursystemen volgen.

MISSIE

Het nastreven van een leidinggevende en vooruitstrevende rol in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van innovatieve, technologisch vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van deur- en poortautomatisering. Hieraan direct verbonden zijn een klantgerichte service- en onderhoudsorganisatie, productontwikkeling en hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

KERNACTIVITEITEN

Advies, productie, installatie, service en onderhoud van:

Record Automatische Deuren B.V. realiseert toegangsoplossingen die bijdragen aan: comfort, inbraakwerendheid, toegankelijkheid, hygiëne, uitstraling, ruimtebesparing, creatieve vormgeving, security, brandwerendheid en transparantie.
* Gecertificeerd conform Europese en Nederlandse normen.

CONTACT

De Nederlandse vestigingen van Record Automatische Deuren B.V. in MaartensdijkDoorwerth, Oosterhout (NB) en Zevenhuizen staan garant voor het totale traject van advies tot en met onderhoud van automatische toegangsoplossingen in Nederland, België en Luxemburg.

Wilt u meer weten over onze oplossingen of heeft u een vraag? Bezoek, bel of mail ons!

 

 

Recente artikelen
Reacties
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.