FAAC Automatische Deuren

FAAC Automatische Deuren

Zonnebaan 19, 3542 EA  Utrecht

Over ons

FAAC - Opening doors to the future

Ons team is de wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage, installatie, service en onderhoud van state-of-the-art en esthetisch vormgegeven geautomatiseerde toegangsoplossingen in de vorm van automatische deuren, poorten en alle bijbehorende producten.

OVER FAAC

In 1965 wordt Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Fabriek voor de Automatisering van het Openen van Hekken) opgericht, waarvan het acroniem FAAC meteen overal ter wereld een synoniem wordt voor automatisering van hekken. Sinds de oprichting heeft FAAC de missie om de kwaliteit van leven en de veiligheid van haar klanten te verbeteren, door dagelijkse handelingen te vergemakkelijken en te automatiseren. Het ontwerp en de inzet van innovatieve en functionele apparaten voor toegangsautomatisering en -controle, ten behoeve van het gebruik van voertuigen en voetgangers, speelt hierbij een belangrijke rol.

Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, tevredenheid, passie en onderzoek zijn de waarden op grond waarvan het bedrijf dat letterlijk de deur naar een nieuwe markt heeft opengezet een business heeft ontwikkeld waaruit stukje bij beetje de groep is voortgekomen. Wereldwijd zijn wij binnen FAAC Group onderverdeeld in drie business units: Access Automation, Parking HUB en Access Control. Wij, FAAC Automatische Deuren, vallen onder de unit “Acces Automation”.

KERNACTIVITEITEN

Advies, productie, installatie, service en onderhoud van:

FAAC Automatische Deuren B.V. realiseert toegangsoplossingen die bijdragen aan: comfort, inbraakwerendheid, toegankelijkheid, hygiëne, uitstraling, ruimtebesparing, creatieve vormgeving, security, brandwerendheid en transparantie.
* Gecertificeerd conform Europese en Nederlandse normen.

De eigen productontwikkeling, fabricage, engineering en service maakt FAAC Automatische Deuren B.V. tot een flexibele en klantgerichte organisatie met vertegenwoordigingen in meer dan 24 landen.

CONTACT

De Nederlandse vestigingen van FAAC Automatische Deuren B.V. in MaartensdijkDoorwerth, Oosterhout (NB) en Zevenhuizen staan garant voor het totale traject van advies tot en met onderhoud van automatische toegangsoplossingen in Nederland, België en Luxemburg.

Wilt u meer weten over onze oplossingen of heeft u een vraag? Bezoek, bel of mail ons!

 

 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.