..........
shadow_fix

Renoparts Vianen BV

Renoparts is een vertrouwd adres en heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van product ontwikkeling en aanleg. Renoparts is ook nog eens een financieel gezonde dakterras bouwer en behoort tot de meest gezonde bedrijven van Nederland.

De specialisatie van Renoparts

Renoparts is gespecialiseerd in het fabriceren van aluminium balkonhek systemen en aanverwante galerij producten. Naast fabricage monteren wij al onze hekwerken in eigen beheer af. Renoparts onderscheid zich in de markt door zowel grote als kleine opdrachten even serieus te nemen. Nieuwbouw, Groot Onderhoud of particulier, iedereen is welkom.

Wij regelen advies op maat, zorgen voor een totaaloplossing en denken mee met de opdrachtgever. Wij leveren projecten door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Maatwerk is onze kracht!
Geen project is het zelfde, daarom dient ieder project onafhankelijk uit gevoerd te worden. Dit vereist veel aandacht en een goede organisatie. Wij verzorgen maatwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In onze balkonhekken fabriek te Vianen wordt alles op maat gefabriceerd en tot bouwpakket samen gesteld. De montage van de balkonhekken in het project verloopt dan vlekkeloos zonder al te veel aanpassingen te doen.

Ons computer gestuurde machinepark zorgt voor een maatwerk product. Boren, zagen, frasen en lassen gebeurd op de 10e mm. Alle balkonhekken voldoen aan het Europese bouwbesluit en zijn uitvoerig getest op doorval beveiliging. Naast maatwerk is ons combinatie programma spijlen, balusters, glasvullingen en kleuren veelzijdig en uit te voeren in tientallen combinaties.

Geen project is ons te moeilijk, wij zien er de uitdaging van in om samen met de opdrachtgever een maatwerk project neer te zetten waar jaren van genoten kan worden. Balkonhek producten met een tijdloze uitstraling die duurzaam zijn en vriendelijk in gebruik.

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan bij Renoparts!
Voor het aanvragen van een bestek omschrijving en digitale DWG bestanden van onze balkonhekken verwijzen wij u naar onze afdeling technische tekenkamer. U kunt deze gegevens aanvragen via email. Voor maatwerk balkonhekken of aanverwante balkon producten kunt u ook terecht in onze toonzaal te Vianen. Onze balkonhek adviseurs zijn altijd beschikbaar om u van een goed advies te voorzien op het gebied van maatwerk.

Contact

RENOPARTS VIANEN BV ©


Industrieweg 13 4131 NK Vianen (U)
T.0347-371694
F.0347-377116
E. info@renoparts.nl

Wij zijn aanwezig op:

Maandag      8:00 - 16:30           
Dinsdag        8:00 - 16:30
Woensdag    8:00 - 16:30
Donderdag   8:00 - 16:30
Vrijdag         8:00- 16:30
Zaterdag      gesloten
Zondag        gesloten

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Balkonhekwerk

Balkonhekwerk

De balkonhekwerken van Renoparts zijn leverbaar in alle soorten, maten en uitvoeringen voor zowel doorval beveiliging als afrastering.

balkon - 19 October 2018
Balkonschermen

Balkonschermen

Ons balkonscherm Type Massive is een zeer praktische oplossing voor het afscheiden van balkons

balkon - 19 October 2018
Dakterrassen

Dakterrassen

Renoparts is al jarenlang een begrip in de wereld van dakterrassen. 30 jaar ervaring vormt de basis voor kwaliteit en betrouwbaar advies.

dak - 19 October 2018

 

Renoparts Vianen BV

Klik hier voor meer info
Industrieweg 13
4131 NK Vianen
Tel:
03 47 37 16 94

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam