Renoparts Vianen BV

Renoparts Vianen BV

Industrieweg 13, 4131 NK  Vianen

Over ons

De specialisatie van Renoparts

Renoparts is gespecialiseerd in het fabriceren van aluminium balkonhek systemen en aanverwante galerij producten. Naast fabricage monteren wij al onze hekwerken in eigen beheer af. Renoparts onderscheid zich in de markt door zowel grote als kleine opdrachten even serieus te nemen. Nieuwbouw, Groot Onderhoud of particulier, iedereen is welkom.

Wij regelen advies op maat, zorgen voor een totaaloplossing en denken mee met de opdrachtgever. Wij leveren projecten door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Maatwerk is onze kracht!
Geen project is het zelfde, daarom dient ieder project onafhankelijk uit gevoerd te worden. Dit vereist veel aandacht en een goede organisatie. Wij verzorgen maatwerk voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In onze balkonhekken fabriek te Vianen wordt alles op maat gefabriceerd en tot bouwpakket samen gesteld. De montage van de balkonhekken in het project verloopt dan vlekkeloos zonder al te veel aanpassingen te doen.

Ons computer gestuurde machinepark zorgt voor een maatwerk product. Boren, zagen, frasen en lassen gebeurd op de 10e mm. Alle balkonhekken voldoen aan het Europese bouwbesluit en zijn uitvoerig getest op doorval beveiliging. Naast maatwerk is ons combinatie programma spijlen, balusters, glasvullingen en kleuren veelzijdig en uit te voeren in tientallen combinaties.

Geen project is ons te moeilijk, wij zien er de uitdaging van in om samen met de opdrachtgever een maatwerk project neer te zetten waar jaren van genoten kan worden. Balkonhek producten met een tijdloze uitstraling die duurzaam zijn en vriendelijk in gebruik.

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan bij Renoparts!
Voor het aanvragen van een bestek omschrijving en digitale DWG bestanden van onze balkonhekken verwijzen wij u naar onze afdeling technische tekenkamer. U kunt deze gegevens aanvragen via email. Voor maatwerk balkonhekken of aanverwante balkon producten kunt u ook terecht in onze toonzaal te Vianen. Onze balkonhek adviseurs zijn altijd beschikbaar om u van een goed advies te voorzien op het gebied van maatwerk.

Contact

RENOPARTS VIANEN BV ©


Industrieweg 13 4131 NK Vianen (U)
T.0347-371694
F.0347-377116
E. info@renoparts.nl

Wij zijn aanwezig op:

Maandag      8:00 - 16:30           
Dinsdag        8:00 - 16:30
Woensdag    8:00 - 16:30
Donderdag   8:00 - 16:30
Vrijdag         8:00- 16:30
Zaterdag      gesloten
Zondag        gesloten

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.