Robertson Nederland BV

Robertson Nederland BV

Larserpoortweg 32, 8218 NK  LELYSTAD

Over ons

Wat mag u daarbij van Robertson verwachten?

Robertson biedt u hoogwaardige techniek en materialen, zodat u lang en zorgeloos van uw gebouw kunt genieten. We doen dat door gebruik te maken van de beste materialen en oppervlaktebehandeling. Minimaal onderhoud en een maximale levensduur bieden zij dankzij een uitgekiende en slimme details en toepassingsmogelijkheden.

Zij adviseren over de beste oplossing, liefst al in de ontwerpfase, omdat daar keuzes gemaakt worden die over jaren hun uitwerking hebben. En omdat bij Robertson kwaliteit en slimme oplossingen hand in hand gaan, is de Robertson-kwaliteit ook nog betaalbaar!

Visie & Missie

De bouw is een traditionele markt die wel vraagt om innovatieve oplossingen, maar zich door prijspolitiek vaak beperkt tot oude, vertrouwde bouwmethoden. Om die trend te doorbreken en concurrentievoordeel op lange termijn te ontwikkelen, is het belangrijk dat Robertson zowel dienend als innoverend is.

De uiteindelijke kostprijs gevel moet dankzij de innovaties leiden tot lagere initiële kosten en kosten op langere termijn. Zo worden èn opdrachtgever èn aannemer optimaal bediend.

Milieu, zowel actief als passief, zal een steeds belangrijkere rol gaan vervullen. De totale Life Cycle Analysis dient bij de keuze voor materiaal en toepassing te worden betrokken. De Cradle to Cradle gedachte. Deze aspecten vormen de basis voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Robertson wil leidend zijn als totaaloplosser voor de gehele schil van een gebouw.
Het assortiment bestaat uit hoogwaardige, unieke producten met een gunstige LCA (Life Cycle Analysis).

De belangrijkste markten zijn die van architectuur, energie- en industrie waar de Robertson producten een concurrentievoordeel bieden en van projecten met een hoge moeilijkheidsgraad.

Zij doet dit door het bieden van een kennis- en kwaliteitsplatform.

Robertson is creatief en oplossingsgericht en ontwikkelt daarvoor unieke producten die architect en opdrachtgever aanspreken op technisch en financieel gebied.

Fundament onder de activiteiten zijn integriteit en betrouwbaarheid.

Historie


In 1906 startte Harold Robertson met het aanbrengen van een corrosiewerende laag op stalen platen, een nieuw procédé dat al snel met groot succes toegepast werd in de Amerikaanse bouwindustrie.

De expansieve vraag leidde al snel tot de bouw van een grotere vestiging in Pennsylvania.
Het groeiende succes was in 1923 aanleiding tot de oprichting van een fabriek
voor de Europese markt.

De productielocatie werd gevestigd in Ellesmere Port (UK). Daar werd tevens gestart met de vervaardiging van ventilatieproducten.

In 1961 startte Robertson Nederland met de verkoop, engineering en montage van stalen platen,
die vanuit Engeland naar Nederland werden verscheept.

Sinds deze tijd zijn de gevels van vele gebouwen, vaak prestige projecten, door ons van de hoogwaardige Robertson beplating voorzien.

Contact met Robertson Restyling

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.