RRS Riool Reinigings Service

RRS Riool Reinigings Service

Winkelhaak 67, 2495AX  Den Haag

Over ons

RRS Historie

Riool Reinigings Service RRS is opgericht op 1 januari 1972. In de afgelopen 40 jaar hebben we natuurlijk veel kennis en ervaring opgedaan. Inmiddels mogen we ons zelfs marktleider noemen. Daar zijn we trots op, maar onze blik blijft op de toekomst gericht. We blijven investeren, zowel in onze mensen als in techniek, om u optimale service te bieden.

Riool Reinigings Service RRS biedt u de zekerheid van ruim 40 jaar know how en van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs. Inclusief drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Riool Reinigings Service RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd.

Zeker van de beste kwaliteit

Riool Reinigings Service RRS bewaakt hygiëne en garandeert de beste kwaliteit. Als marktleider in riooldiensten hebben we veel kennis en ervaring. En: wij investeren continu in onze monteurs en techniek.

Certificering

• ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
Wij hebben het ISO 9001-certificaat. Hiermee laten we zien dat ons bedrijf voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
• VCA**
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Doel: onze monteurs veiliger laten werken en het aantal ongevallen verminderen.
• Vakdiploma Afvalstoffen
Onze medewerkers hebben het vakdiploma Afvalstoffen. Zij hebben dus altijd recente basiskennis over afvalstoffenregelgeving.

Rioolinspectie volgens wettelijke normen

• EN 13508-2
Een Europese norm voor onderzoek en beoordeling van afvoer en rioolsystemen buiten de gebouwen.
• NEN 3399:2004
Als beheerder van buitenriolering moeten wij systematisch te werk gaan. Volgens deze norm kunnen wij de werkelijke en gewenste toestand van het riool beoordelen, en: efficiënte en effectieve maatregelen treffen.

Goedgekeurd door het Ministerie van Infrastructuur & Milieu

• Wij staan op de lijst VIHB van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. VIHB staat voor Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars van afvalstoffen.


Bij Riool Reinigings Service RRS bent u zeker van de beste kwaliteit. En om die zekerheid te laten zien, krijgt u 3 maanden garantie op al onze werkzaamheden.

Meer weten? Bel gratis 0800 099 13 13

Duurzaam ondernemen

Riool Reinigings Service RRS wil graag de duurzaamste rioolorganisatie van Nederland zijn. Of we dat ook zijn beoordelen vooral de mensen om ons heen, in de eerste plaats onze opdrachtgevers en leveranciers. Met 5 concrete stappen laten we zien dat Riool Reinigings Service RRS koploper wil zijn op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

1. VCA** gecertificeerd
Op 1 januari 2011 behaalden wij de VCA**-certificering. Wij werken onder veilige, gezonde en vooral milieuvriendelijke omstandigheden.
2. CO2-reductie
Vanaf 2011 maken we gebruik van Ortec-software. Hiermee stroomlijnen wij de planning van ruim 250 voertuigen die dagelijks door heel Nederland rijden.
3. FSC-gecertificeerd papier
Wij gebruiken FSC-gecertificeerd papier. De grondstof hiervan komt uit verantwoord beheerde bossen.
4. Mechanisch reinigen
Al jaren reinigen we zoveel mogelijk mechanisch. Met bijvoorbeeld een ontstoppingsveer. Grote hoeveelheden water en chemische reinigingsmiddelen gaan we tegen.
5. Gebruik van recyclers
Wij gebruiken recyclers die spoelwater hergebruiken. Naast de waterbesparing levert dit ook minder vervoer op.

Meer weten? Bel gratis 0800 099 13 13

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.