Saled

Saled

Steenland 17, 3751 LA  Bunschoten-Spakenburg

Over ons

Over Saled

Saled is uw leverancier in hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Onze LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Wij leveren gecertificeerde verlichting.

Retrofit oplossing
Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. Wij zijn gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat u uw huidige armatuur niet hoeft te vervangen om over te stappen naar LED.

Productbescherming
Onze retrofitlampen zijn beschermd door een Europees modelrecht. Voor deze lichtbronnen is ook een patent aangevraagd. Hiermee kan Saled de kwaliteit van de producten nog meer garanderen.

Onze werkwijze


Neem contact met ons op
Bel 033 299 07 35 of mail info@saled.nl. Een van onze accountmanagers neemt daarna contact met u op om een afspraak te maken.

Bezoek van onze accountmanager
Een van onze accountmanagers inventariseert de huidige situatie, maakt een lichtberekening (optioneel een testopstelling) en beantwoordt uw vragen.

Offerte
U ontvangt een offerte van onze accountmanager voor de LED verlichting met daarin uw besparing en de terugverdientijd.

Installatie
Een installatieteam van Saled komt de LED verlichting installeren. Indien gewenst kunt u ook uw eigen installateur kiezen.

Oplevering
Uw accountmanager komt langs om het resultaat te controleren en eventuele correcties op te nemen.

Service
Bij een defect binnen de garantietermijn krijgt u zo spoedig mogelijk een nieuwe lamp opgestuurd.

Contact

Benieuwd naar de prijzen van Saled lichtbronnen? Of benieuwd hoeveel u kunt gaan besparen met de overstap op LED? Vul het formulier op onze website in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.