Schilders de Vries Groningen

Schilders de Vries Groningen

Rigaweg 30, 9723 TH  GRONINGEN

Over ons

Schilders de Vries

Het bedrijf bestaat ruim 75 jaar en verricht werkzaamheden voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder aannemers, architecten, bedrijven, instellingen, overheden, particulieren, VvE's en woningstichtingen.

Schilders de Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. De activiteiten omvatten o.a. schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen. Hierbij verzorgt Schilders de Vries het gehele traject van advies tot uitvoering en inspectie.

Schilders de Vries is altijd in ontwikkeling. Met een klein hecht team van bevlogen specialisten zoeken ze altijd, deskundig en creatief, naar de voor u beste oplossing. Zo bespaart u geld en wordt de omgeving minder belast, terwijl tegelijkertijd een hogere prestatie wordt geleverd.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.