Schildersbedrijf Donker B.V.

Schildersbedrijf Donker B.V.

Paardemaat 2, 7942 KB  Meppel

Over ons

Welkom bij Schildersbedrijf Donker!

Bent U nu een huiseigenaar, ondernemer, vertegenwoordiger van een VvE, stichting of op een andere manier verantwoordelijk voor onderhoud van onroerend goed. Iedereen wil de staat van onderhoud en de kwaliteit zo optimaal mogelijk houden tegen zo laag mogelijke kosten (zo laag mogelijke " Total Cost of Ownership").

Schildersbedrijf Donker zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit schilderwerk, glasservice en aanverwante activiteiten en streeft naar voor U zo laag mogelijke onderhoudskosten en een duurzaam resultaat, zonder dat dit ten koste gaat van de gewenste uitstraling.

Door uitgebreide kennis kunnen wij U de juiste adviezen geven ook voor toepassing van milieu vriendelijke materialen, natuurverven en voor decoratieve technieken. Schildersbedrijf Donker loopt voorop qua innovatie, life-style en energiebesparing.

Schilderbedrijf Donker is actief in de particuliere sector en B2B, lokaal, en is (inter)nationaal betrokken bij diverse grotere projecten. Vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers kiezen voor Schildersbedrijf Donker voor haar vakbekwaamheid, flexibiliteit en gunstige prijzen.

Wij nodigen U uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies of prijsopgaaf.

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.