Schildersbedrijf L. Raaijmakers

Schildersbedrijf L. Raaijmakers

Kanaaldijk-Noord 9, 5613 LC  Eindhoven

Over ons

Bij een schilder moet u zich afvragen of hij een vakman is, of hij een goed advies geeft en of hij werkt met professionele verfsystemen die in het huidige tijd geoorloofd zijn?

Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Daarnaast geeft een nieuwe modieuze kleur uw woonhuis of bedrijf een nieuwe uitstraling. Een goed uiterlijk qua schilderwerk van uw bedrijf is tevens een visitekaartje. Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking daarom werken wij voornamelijk met topmerken zoals Caparol, VVEO en Trimetal de merken met de grote S is altijd mogelijk mocht u daar prijs opstellen maar met de vernoemde merken behalen wij beter eind resultaat en kunnen we een betere prijsopgave aanbieden.

Wij denken graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen. NB. Woningen van 2 jaar en ouder en in Belgie ouder dan 5 jaar hebben het voordeel van een laag BTW tarief dit geldt alleen voor particulieren. (9% i.p.v. 21%)

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.