Schildersbedrijf van de Visch BV

Schildersbedrijf van de Visch BV

Soestdijkerstraatweg 67A, 1213 VT  Hilversum

Over ons

Over ons

Van de Visch BV voor schilderwerk en bouwkundig onderhoud is veel meer dan kleur en onderhoud alleen. Het is ook de beleving en uitstraling voor uw woning uw bedrijf of is instelling schilderwerk / bouwkundig onderhoud mag daarom geen sluitpost zijn. van de Visch BV is hierin partner in duurzaamheid.

Van de Visch BV staat voor.

Ouderwets en terdege vakmanschap sinds 1969
Betrouwbaar, een begrip in het Gooi en Amsterdam
Netheid staat bij ons hoog in het vaandel
Geniet van een kleur advies

Vertrouwt u ons team een schildersproject toe? Dan weet u zeker dat in goede handen is. En dat is nog niet alles, u krijgt ook gratis kleuradvies bij het schildersproject experts komen langs en bekennen kleur. Ontdek alle mogelijkheden. Kan uw huis, appartement of een ander project wel een kleurtje gebruiken? Maak dan een gratis en gehele vrijblijvende afspraak.


Onderhoud voor de vereniging van eigenaren

Van de Visch BV is gespecialiseerd in schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden en bouwkundig onderhoud. Bij ons is uw appartementencomplex in goede handen.

Samen met u kiezen wij het beste passende onderhoudscontract. Denk hierbij aan schilderwerk, gevelonderhoud en bouwkundig onderhoud. Wij hebben relaties met bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwkundig onderhoud. Wij onderhouden voor u deze contracten. De planning hiervan wordt allemaal vastgelegd in onderhoudscontract.
Hierin staat precies beschreven wanneer er onderhoud nodig is aan bijvoorbeeld balkons gevels maar ook de jaarlijkse bouwkundige inspectie staat hierin genoteerd.

Kostenbesparing

Goed georganiseerde vve zijn efficiënter en besparen aanzienlijk op kosten. Een meerjarig onderhoudsplan is voor ons de leidraad om de verenging zo goed mogelijk beheren. Dit geld niet alleen op technisch vlak maar ook op financieel vlak. Wij nemen de rol van de vve beheer daarom graag van u over. Als duidelijk is wat er de komen jaren gedaan zou moeten worden kunnen wij de verenging ook adviseren over wat de begroting zou moeten zijn en de hoogte van eigen bijdrage. Zo kunt u zorgeloos de toekomst tegemoet. Een meerjarig onderhoudsplan geeft niet allen aan wat de verwachte kosten zijn voor een bepaalde periode, maar ook war de status is van het complex. We samen met u een planning van de werkzaamheden en de te verwachten kosten die hieruit voort kunnen komen.

Beheer

Elk complex heeft onderhoud nodig, dit is van essentieel belang voor de uitstraling van het complex en uw eigen woongenot. Wij leveren diensten aan de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimters en onderhoud daar van.

Schildersbedrijf /bouwkundig onderhoud te Amsterdam en Hilversum voor uw duurzaam
vastgoed onderhoud www.vandevisch.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.