Schilderwerken Van de Velde B.V.

Schilderwerken Van de Velde B.V.

Transportstraat 27, 2861 DX  BERGAMBACHT

Over ons

Van de Velde Schilderwerken biedt goed en duurzaam schilderwerk tegen een prima prijs, aan zowel particulieren als VvE's en zakelijke klanten. Zo voeren ze projecten uit voor o.a. woningbouwverenigingen, zorginstellingen, scholen en overheid.

De werkzaamheden omvatten naast schilderwerk o.a. het vervangen van bouwdelen, houtrotreparaties en beglazing. Het uitgangspunt hierbij is altijd: goede voorbereiding, duidelijkheid, duurzame kwaliteit en met plezier werken. Met altijd als doel: een tevreden opdrachtgever.

Bent u op zoek naar een schilder in Bergambacht of een schilder in Gouda? Of een onderhoudsbedrijf met de unieke Planbuilding garantie? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een reactie van uw lokale Planbuildingbedrijf. Misschien onderhoudt Van de Velde Schilderwerken dan binnenkort ook uw woning of bedrijfspand.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.