Schilten Schoonmaak

Schilten Schoonmaak

Bamendaweg 44, 3319 GS  Dordrecht

Over ons

Over Schilten Schoonmaak

Schilten Schoonmaak is sinds 1959 actief als schoonmaakbedrijf met als activiteiten schoonmaak van kantoren, scholen, instellingen en trappenhuizen, glasbewassing en het verzorgen van catering werkzaamheden. Inmiddels is Schilten Schoonmaak uitgegroeid tot een schoonmaakbedrijf met circa 145 medewerkers en een vertrouwd gezicht in de regio Dordrecht en Vianen.
Kantoren, musea, scholen, hotels, showrooms, praktijken, winkels, parkeergarages en trappenhuizen, dagelijks maken de medewerkers van Schilten Schoonmaak er talloze schoon. Niet voor niets heeft onze naam in de regio een sterke klank. Een compleet full service pakket aan facilitaire diensten, kwaliteit voor een concurrerende prijs, gemotiveerd personeel en een goede begeleiding, dat zijn de pijlers waarop onze reputatie rust. En die maken wij graag voor u waar.

Een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak van uw pand

Hierbij geldt als uitgangspunt dat onze medewerkster werkzaam is bij een vaste klantenkring: een vertrouwd gezicht voor de schoonmaak van uw pand. Door een efficiënte werkwijze en beheersing van de kosten zijn wij in staat om tegen concurrerende prijzen onze schoonmaakdiensten aan onze klanten aan te bieden. Door middel van kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van de schoonmaak gewaarborgd en onze rayonmanagers dragen zorg voor een goede planning en begeleiding van onze medewerkers. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat vragen van klanten snel behandeld worden.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.