Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Lubke B.V.

Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij Lubke B.V.

Ondernemingsweg 75, 1422 DZ  Uithoorn

Over ons

Lübke, schoonmaak op hoog niveau


Lübke, schoonmaak op hoog niveau


Meer dan 40 jaar ervaring
In de loop der jaren heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de facilitaire dienstverlening.
Een schoonmaakbedrijf dat de wensen van de klant uitstekend weet te realiseren met een gemotiveerd team in een juist werkklimaat. Met een gecertificeerd team dat, door training en onder deskundige begeleiding, zorgvuldig en met toewijding de kwaliteitsprocedures hanteert, vervullen onze collega’s een belangrijke rol bij het schoonmaken van o.a. bedrijfspanden, kantoren, appartementencomplexen, winkelcentra en nieuwbouw van woningen en zelfs tuinen.

Vakgeschoold en ISO en VCA gecertificeerd

Zowel Lübke als de opdrachtgevers, hechten er dan ook veel waarde aan dat het bedrijf zowel op organisatorische als op de kwaliteitsnormen ISO-gecertificeerd is, en dat de vakgeschoolde medewerkers voorzien zijn van een veiligheids VCA-certificaat.

Milieubesparende schoonmaakmiddelen
De medewerkers van Lübke hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en besteden veel aandacht aan het welzijn van mens en milieu. Met nadruk richt het bedrijf zich op een hoog milieuvriendelijkheidgehalte van de te gebruiken schoonmaakmiddelen. Lübke streeft er dan ook naar om met minder milieubelastende producten en systemen te werken, zonder afbreuk te doen aan het uiteindelijk resultaat.

Nieuwste schoonmaaktechnieken
Bij Lübke staat het schoonmaken op een zeer hoog niveau! Wij volgen nauwgezet de ontwikkeling van schoonmaaktechnieken en –middelen op de internationale markt en slagen er steeds weer in deze vernieuwingen tijdig aan het personeel over te dragen. Hierbij streeft Lübke naar continuïteit en een langdurige samenwerking met haar klanten.

Een tevreden klant in een schone omgeving, tot stand gekomen door een betrouwbare partner met gemotiveerde medewerkers in een plezierig werkklimaat op hoog niveau.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.