SKW certificatie

SKW certificatie

Poppenbouwing 56, 4191 NZ  Geldermalsen

Over ons

Over SKW

Kwaliteit

Een veelgebruikt begrip in onze moderne maatschappij. Iedereen wil kwaliteit voor z'n geld, iedereen wil kwaliteit uitstralen. Maar wat is kwaliteit? Op deze vraag zult u tientallen verschillende antwoorden krijgen.

SKW Certificatie geeft houvast bij het waarborgen van kwaliteit. Samen Kwaliteit Waarborgen 'SKW' ontwikkelt en verstrekt certificaten voor de sectoren bouwen, wonen, zorg en lokale overheid. SKW opereert nu en in de toekomst niet buiten deze sectoren. Simpelweg omdat wij van mening zijn dat een optimale dienstverlening en deskundigheid om specialisatie en verdieping vragen. Onze medewerkers komen uit de sectoren waarin we onze diensten verlenen. Zij kunnen u daardoor vakbekwaam en deskundig ondersteunen bij het ontwikkelen van beoordelingsrichtlijnen en de uitwerking van de certificatietrajecten.

Al onze certificaten worden continu afgestemd op de ontwikkelingen en behoeftes van de markt. Voor meerdere certificaten is SKW erkend door de Raad voor Accreditatie.

 Nieuwe producten en status erkenning

Voor nieuwe producten is de erkenning aangevraagd; per product is de status in relatie tot de Raad voor Accreditatie weergegeven. Mede door de accreditatie werkt SKW volledig onafhankelijk. U kunt bij ons terecht voor zowel algemene certificaten als certificaten die specifiek zijn ontwikkeld in samenwerking met belanghebbende partijen.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of wilt u meer weten over kwaliteitssysteem-, proces- en productcertificaten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.