Slimme Deursloten

Slimme Deursloten

Frisselsteinstraat 5, 5461 AD  Veghel

Over ons

Bij Slimme Deursloten kijken wij naar kwaliteit en veiligheid.

Voor ons is klanttevredenheid een prioriteit, daarom specialiseren we onszelf in onze producten zodat we u te allen tijde te woord kunnen staan. Ook testen we alle slimme sloten meerdere keren voor dat we ze verkopen. We willen wel zeker weten dat het slot gebruiksvriendelijk is, en natuurlijk ook of het slot werkt zoals geadverteerd.

Stel uw vraag of leg uw probleem voor aan Slimme Deursloten en wij zullen met een passende oplossing komen.

Slimmedeursloten werkt samen met: Flexeria, Nuki, Invited, Danalock, DOM en GU.

Installatie

Slimme Deursloten heeft erkende installateurs die u graag te hulp staan mits dat nodig is. De meeste slimme deursloten zijn gemakkelijk zelf te installeren, maar de installateurs staan altijd voor u klaar.

Voor extra hulp bij de zelf installatie kunt u ons altijd bellen natuurlijk. Wij helpen u graag! En niet alleen met de installatie maar natuurlijk ook met het instellen van het slot op de smartphone.

Mocht u nog extra tips en tricks willen kunt u altijd onze website bezoeken! Daar vind u alle slimme deursloten en de informatie die er over te vinden is.

E-mail: info@slimmedeursloten.nl
Telnr.: 085-0602356

Of stuur uw vraag via Whatsapp;
met een foto van uw voordeur naar 06-23717155

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.