Smart en Duurzaam

Smart en Duurzaam

Kovel, 12, 5431 ST  Cuijk

Over ons

Wie zijn wij

Smart en Duurzaam is een jong en dynamisch bedrijf waar alles draait om het slimmer en duurzamer maken van uw woning of kantoor. Met onze passie voor audio en video in combinatie met verlichting en toegangscontrolesystemen zijn wij in staat om voor u een totaaloplossing te bieden waarbij gemak en comfort voorop staan. Ook op het gebied van Multiroom audio en -video kunnen wij u voorzien van een (draadloze) installatie waarbij geluidskwaliteit en gebruiksgemak voorop staan. zoveel meer dan alleen een webshop!

 

 

Smartenduurzaam.nl

Smart en Duurzaam is een jong en dynamisch bedrijf waar alles draait om het slimmer en duurzamer maken van uw woning of kantoor. Met onze passie voor audio en video in combinatie met verlichting en toegangscontrolesystemen zijn wij in staat om voor u een totaaloplossing te bieden waarbij gemak en comfort voorop staan. Ook op het gebied van Multiroom audio en -video kunnen wij u voorzien van een  (draadloze) installatie waarbij geluidskwaliteit en gebruiksgemak voorop staan.

Onze webwinkel vertegenwoordigt een productgamma waarbij wij onze jarenlange kennis en ervaring hebben omgezet in een productaanbod, die passend is bij het niveau van de totaalbeleving, die wij voor u kunnen realiseren.

Missie

Onze missie is simpel, wij willen u als klant geheel ontzorgen en voorzien van een totaalbeleving van alle gemakken en comfort.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en door onze manier van werken. onze uitgangspunten zijn uw eisen en wensen. Met ons team in Cuijk (Noord-Brabant) zijn wij voortdurend bezig met innovatieve oplossingen en bedenken wij steeds weer verrassende oplossingen voor uw woning of kantoor.

Experience center

Wij beschikken over een mooie showroom waarin wij een experience omgeving hebben ingericht. Hier kunnen  wij u uitgebreid informeren en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Ons experience center is geheel voorzien van een Domotica-installatie en van vele audio en video installaties.
Ook kunnen wij u hier laten zien wat wij kunnen betekenen op het gebied van toegangscontrole systemen, deurautomatisering en kunnen wij u adviseren op het gebied van comfort en veiligheid.

Kom gerust eens langs. Breng een bezoek aan onze showroom, en onder het genot van een kopje koffie kunt u zelf ervaren wat voor totaaloplossingen voor u kunnen realiseren. We geven u graag alle tijd en aandacht tijdens een bezoek aan onze showroom. Uiteraard kunt u tijdens kantooruren even bellen voor het maken van een afspraak, ook u kunt ons contactformulier gebruiken om een afspraak in te plannen.

smartenduurzaam.nl zoveel meer dan alleen een webshop..!!!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.