Spiltech

Spiltech

Travalje 35, 1701 HN  Heerhugowaard

Over ons

Welkom bij Spiltech

Spiltech is de specialist voor onderhoud en reparaties aan aluminium ramen en deuren. Door onze 20 jaar ervaring in de gevelbranche kunnen wij elk probleem aan.

Ook onderhoud en lekkages aan aluminium vliesgevels behoort tot onze werkzaamheden.

Wij verzorgen deursystemen van advies tot installatie en onderhoud, en daarmee openen wij deuren in heel Nederland. Zakelijk of particulier, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Spiltech is als one-stop-shop de ideale partner voor elk project.

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een complex domoticasysteem of het automatiseren van een bestaande, handmatige schuifdeur: Spiltech beschikt over alle benodigde kennis, middelen en vakmanschap om jouw wens te realiseren. Deze belofte kunnen we doen dankzij onze uitgebreide ervaring in het werkveld en onze vele partners in het vakgebied. Gezamenlijk denken, ontwerpen en ontwikkelen, zodat alle betrokken partijen optimaal profijt hebben. Spiltech heeft de ambitie om nieuwe systemen te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor iedereen. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor iedere situatie en elk budget. Als kleine onderneming zijn we flexibel en concurrerend in prijzen en mogelijkheden. En daar staan we om bekend: vele zorginstellingen, gemeentes en particulieren gingen je al voor.

Spiltech wordt geleid door André Spil. Met zijn jarenlange ervaring in de bouwsector heeft hij de kundigheid om ieder project tot een goed einde te brengen. André staat je graag met raad en daad bij. Hij is een aanpakker en is veelzijdig ingesteld. Door zijn ervaring en compassie met mensen met een beperking heeft hij een grote persoonlijke affiniteit voor zorgprojecten van ieder formaat.

GEZONDHEIDSZORG
Spiltech opent deuren voor mensen met een beperking. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor rolstoelgebruikers, aangepast wonen en zorginstellingen. Onze visie wordt gedragen door ervaring en compassie met mensen met een beperking.

RENOVATIE
Tot onze specialiteiten behoort het achteraf automatiseren van bestaande, handmatige schuifdeuren. Mede dankzij de zelfontwikkelde, compacte Railmaster kunnen we voor vrijwel iedere situatie een automatische oplossing bieden.

BEVEILIGING EN TOEGANGSCONTROLE
Wij leveren gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor het beveiligen of afsluiten van specifieke ruimtes of complete afdelingen. Met onze systemen kunnen deuren worden geopend door middel van knoppen, tags, zenders of langeafstandslasers.

SERVICE EN ONDERHOUD
Wij staan altijd klaar voor persoonlijk advies en begeleiding, voor én na installatie. Ook leveren wij onderhoudspakketten voor elke schuif- en draaideurautomaat. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.