Sterenborg Schilder- en Vastgoed Onderhoud

Sterenborg Schilder- en Vastgoed Onderhoud

Velperbuitensingel 19, 6811 AH  Arnhem

Over ons

Onderhoudsplan voor intensief onderhoud aan uw schilderwerk

De levensduur van uw schilderwerk en houten delen is moeilijk te voorspellen, omdat het afhankelijk is van onder andere weersomstandigheden en de gebruiksintensiteit. Door het gebruik van hoogwaardige producten en tussentijds onderhoud houden we de houten delen van uw gevel echter zo lang mogelijk in topconditie.

Onderhoudsplan in samenwerking met GlansGarant

Bij Sterenborg Schilders kunt u terecht voor het tussentijds reinigen en gedegen onderhoud van de houten delen van uw woning of gebouw. Dit doen we in samenwerking met GlansGarant, waardoor u kunt profiteren van een meerjarig onderhoudsplan voor uw schilderwerk. Door de kosten voor het onderhoud van uw schilderwerk te spreiden over meerdere jaren zijn de terugkerende kosten relatief laag en is de gevel van uw woning of gebouw altijd in uitstekende conditie.

Inspectie van de houten delen

Tijdens de onderhoudsbeurten wordt het houtwerk niet alleen gereinigd, maar wordt uw schilderwerk ook onderzocht op eventuele mankementen. Indien nodig kunnen we een reparatie uitvoeren. Dit tussentijds onderhoud zorgt ervoor dat u op een later moment voor onverwachte en onaangename verrassingen komt te staan.

Plan het onderhoud aan uw schilderwerk

Bent u benieuwd wat we bij Sterenborg Schilders voor het onderhoud van uw schilderwerk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Met ons onderhoudscontract houden we de houten delen van uw woning of gebouw graag in topconditie.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.