Stichting Groenkeur

Stichting Groenkeur

De Molen 30, 3994 DB  HOUTEN

Over ons

Leden Groenkeur

Klik hieronder voor alle aangesloten bedrijven:
http://www.appartementeneigenaar.nl/groenkeur.

Keurmerk Groenkeur

U wilt graag goed en betrouwbaar advies, misschien ziet u op tegen het zware werk of heeft u gewoonweg geen tijd? Dan kunt u ervoor kiezen om de tuin of het terras aan te laten leggen. Of juist het onderhoud ervan onder te brengen bij een specialist. Een eerste stap is dan het kiezen van een hovenier.

Deze keuze is heel persoonlijk. Hoveniers verschillen in werkwijze, ontwerpen, offertes en het omgaan met meer of minder werk. Belangrijk is dat de hovenier de tuin kan maken die bij u past. Een hovenier bij Stichting Groenkeur is aangesloten is betrouwbaar én staat voor vakwerk en garantie.

Groenkeur is het enige onafhankelijke keurmerk in het groen. Stichting Groenkeur stelt de 'regels' op waaraan aangesloten bedrijven moeten voldoen. Niet Stichting Groenkeur, maar een certificerende instelling keurt de aangesloten bedrijven en beoordeelt of deze aan de gestelde eisen voldoen. Zo ja, dan verkrijgen ze het gewenste keurmerk en worden deze bedrijven jaarlijks gecontroleerd.

Gegarandeerd vakmanschap

Voor verenigingen van eigenaren en woningcorporaties is vooral het groenkeur-certificaat Tuinaanleg & Tuinonderhoud belangrijk. Maar ook Dak- & Gevelbegroening is in opkomst. Dit komt onder meer door de toenemende verstedelijking. Daarnaast neemt het aantal mensen toe dat groene gevels of daken wil als natuurlijke buffer voor regenwater of extra isolatie. Welk keurmerk u ook wenst van uw hovenier, een Groenkeur-keurmerk staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

De hoveniers hebben de vereiste opleidingen gevolgd, zodat u verzekerd bent van een goed plan, een goede uitvoering en nazorg. Belangrijk is ook dat er één jaar garantie wordt geboden op elke tuin of elk terras. Deze garantie staat als aparte paragraaf genoemd in de algemene voorwaarden van Groenkeur. De Consumentenbond heeft de consumentenvoorwaarden goedgekeurd. En dit levert Stichting Groenkeur een vermelding op als kwaliteitskeurmerk op ConsuWijzer. Als er toch iets mis gaat, kunnen klanten altijd terecht bij de Geschillencommissie Groen. Zakelijke opdrachtgevers kunnen zich met hun klacht wenden tot de Raad van Arbitrage. Dit geeft extra zekerheid voor een goede nazorg van uw nieuwe tuin, terras, dak of gevel.

Inspiratie opdoen

Kijk goed om u heen. Neem de tijd om op internet foto's te bekijken. Op www.groenkeur.nl staan alle ondernemers voor groenaanleg en groenonderhoud met het Groen-keurmerk. U kunt doorklikken naar de bedrijfswebsites voor inspiratie.

Vind een bedrijf bij u in de buurt

Gecertificeerde bedrijven bij u in de buurt vindt u op www.groenkeur.nl of via de Groenkeur-app voor smartphone en tablet.

Stichting Groenkeur
Postbus 1010
3990 CA Houten
T 030 – 659 5663
E info@groenkeur.nl 
I www.groenkeur.nl 

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.