Sunparadise

Sunparadise

Phileas Foggstraat 36, 7825 AK  Emmen

Over ons

Over ons

Sunparadise is een onderdeel van de WinGroup. In het jaar 2007 fusioneerde de Sunparadise groep met de Scandinavische Windoor groep onder het nieuwe dak van de Wingroup AG in Zwitserland. De nu als eenheid werkzame firma's vullen elkaar goed aan, zowel met betrekking tot hun producten als ten aanzien van de regionale expansie. Zo ontstond door de fusie één sterke Europese aanbieder van hoogwaardige beglazingen in het segment van woonruimtes en balkons. De WinGroup telt vandaag de dag 300 medewerkers en boekt een omzet van meer dan 60 miljoen CHF.

Productie

Alle Sunparadise producten worden in de eigen fabriek vervaardigd.
Enkele bijzonderheden daarover:


Profielenmagazijn
Ongeveer 1000 eigen systeemprofielen wachten in het magazijn om gebruikt te worden. Dit laat maximale leveringsbereidheid en daardoor korte levertijden toe - eender, welk product besteld wordt.

Poedercoatinginstallatie
Ze laat het toe, de complete ruime waaier aan kleuren met korte levertijden te combineren. Daarmee gepaard gaat ook de mogelijkheid, elke RAL of NCS tint uit te werken, maar ook volgens een kleurstaal de passende tint te leveren.

Productie van beslag
Het merendeel van het beslag is afkomstig uit eigen productie. Dit doet de zekerheid bij de bevoorrading toenemen en maakt een optimale afstemming met de profielsystemen mogelijk. De fabriek is uitgerust met kunststof-spuitgietmachines en tevens met metalen spuitgietstukken en rubber-extrusie-installaties en CNC-bestuurde bewerking van de mechanische componenten.

Montagelijnen
Hier worden de gecoate profielen zorgvuldig en minutieus geconfectioneerd en met het beslag gecompleteerd.

Plaatbewerking
Boven het ruime assortiment aan profielen uitgaand, laat de individuele plaatbewerking een optimale aanpassing aan de bouwsituatie toe. Meerdere afkant- en buigmachines staan daarvoor ter beschikking.

Engineering en werkvoorbereiding
Een grote staf aan geschoolde medewerkers maakt de individuele orderbehandeling mogelijk.

Kleuren

Door de eigen poedercoatinginstallatie is SUNPARADISE in staat, zonder vertraging nagenoeg alle RAL en NCS kleuren, helemaal naar wens van de klant, te leveren. Het eigen kleurenlaboratorium laat het bovendien toe, bestaande kleuren te imiteren zodat ook bij een sanering de oorspronkelijke kleur voortgezet kan worden.
De bedrijfsinterne poedercoating is gecertificeerd volgens de normen van Qualicoat (licentie nr. 1409).

Kwaliteit

Het kwaliteitsborgingssysteem van de bedrijfsinterne productie van de firma SUNPARADISE is door de Duitse technische keuringsdienst TÜV SÜD conform ISO 9001 gecertificeerd. Bovendien is het interne lakwerk ook conform Qualicoat gecertificeerd. Elke bestelling doorloopt tijdens het productieproces meerdere controle-instanties die op verschillende kwaliteitsaspecten letten.

Contact

SUNPARADISE Alutechniek B.V.
NL 7848 CN Schoonoord


Telefoon +31 62 372 54 07
Telefax +31 59 138 70 86


l.brouwers@sunparadise.com

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.