Sunreflex

Sunreflex

Westerdorpsstraat 38, 3871 AX  Hoevelaken

Over ons

De 5 zekerheden waarom u bij Sunreflex in Hoevelaken koopt:

  • 5 jaar garantie
  • Professionele installatie
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Zekerheid van levering en installatie
  • Maatschappelijk verantwoord

Aangesloten bij branchevereniging ROMAZO. Wij hebben een grote focus op uw eigen wensen, en bieden betaalbare kwaliteit aan met service die erg hoog in het vaandel staat, lange termijn garantie en een zeer ruim assortiment aan. Al onze producten zijn maatwerk. Wij leveren alleen merk en kwaliteitsproducten.

Even voorstellen......

Sunreflex is al meer dan 31 jaar zijn wij een vertrouwd adres in Hoevelaken.
We zijn een familie bedrijf met “hart” voor de zaak en voor onze klanten.

Jacoliem Dekker-Bos is de spil van het bedrijf geworden, na het overlijden van haar vader Cees Bos. Jacoliem heeft 7 jaar volledig samen gewerkt met haar vader in de montage zowel binnen als buiten en heeft alles van haar vader kunnen leren. Tevens heeft Jacoliem meerdere diploma’s, certificaten en onderscheidingen behaalt. Jacoliem zat in de directie van de branchevereniging voor de zonweringen “Romazo” genaamd. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Moeder Suse Bos die al meer dan 30 jaar in de zaak zit draait op zaterdag ook nog altijd mee en helpt de consumenten samen met haar dochter in de showroom.

Wij beschikken over de nodige certificaten en diploma’s zodat u altijd vakkundig geholpen wordt en alles door gediplomeerde vaklieden gemonteerd wordt.

Wij hebben 4 stoffeerders en 4 monteurs voor u klaar staan.

U kunt bij ons terecht voor al uw raamdecoraties, zonweringen, vloeren, karpetten, gordijnen, advies, interieurtips, reparaties, losse onderdelen en nog veel meer!

Wij leveren alleen merk en kwaliteitsproducten. Dus uw producten gaan vele jaren mee zonder zorgen! Komen er toch zorgen, dan staan wij voor u klaar met goede service!

 Al onze producten zijn maatwerk.

Wij verwelkomen u graag aan de Westerdorpsstraat 38 te Hoevelaken.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.