Sunshield BV

Sunshield BV

Lissenveld 65/F, 4941 VL  RAAMSDONKVEER

Over ons

SUNSHIELD: UNIEKE ZONWERING

Sunshield is een toonaangevende fabrikant op gebied van "rack-arm" lamellensystemen. De ontwikkeling en productie vindt plaats in Nederland. Dankzij ons uitgebreid dealer netwerk zijn wij in staat ons product en service wereldwijd aan te bieden en garanderen wij u dat u minimaal 15 jaar kunt genieten van uw investering. Gedreven door passie streeft ons team naar perfectie.

50 JAAR ERVARING
De eerste ontwikkeling van het Sunshield systeem vond plaats in 1971 in een oude brouwerij te Wooburn Town, ca. 50 km van centraal Londen. Een belangrijke stap was de ontwikkeling van vaste naar kantelbare lamellen. Dankzij deze ontwikkeling, om met uiterste precisie daglicht te beheren, werd het systeem succesvol geëxporteerd naar Nederland. Dit was de start van een lange intensieve samenwerking tussen de Engelse en Nederlandse activiteiten. Gedurende verscheidende samenvoegingen en overnames werd de productie en ontwikkeling compleet verplaatst naar Nederland en sinds 2006 opereert Sunshield vanaf zijn huidige locatie te Raamsdonksveer.

HOGE KWALITEITSEISEN
Aan al onze productieprocessen en leveranciers stellen wij uiterst hoge eisen als het gaat om kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij hanteren een langdurige samenwerking met onze leveranciers. Dankzij direct contact tussen Sunshield en zijn/haar gespecialiseerde leveranciers hebben wij vele innovatieve doorbraken bereikt en kunnen wij ten alle tijden dezelfde hoge kwaliteit garanderen.


EEN PASSIE VOOR PERFECTIE
Ons team is altijd bereid om een extra stap te zetten als dat leidt tot het beste resultaat. Van ontwikkeling tot levering, topkwaliteit staat ten alle tijden centraal. In het geval van een probleem zullen wij ons uiterste best doen om het probleem met een zo groot mogelijke spoed te verhelpen. Voor elk project, klein of XXL, streven wij, samen met onze dealers, naar de best mogelijke klantvriendelijkheid.


WERELDWIJD NETWERK VAN EERSTE KLAS DEALERS
Van Canada tot Australië en van Zuid-Amerika tot Japan, streven onze dealers naar de hoogste kwaliteit van zon- en daglicht beheer, van ontwikkeling tot installatie en alle mogelijke diensten na verkoop. Aarzel niet om ons uit te dagen met de meest complexe situaties of verzoeken die op het eerste gezicht onmogelijk lijken.

Contact met Sunshield

Voor informatie of advies kunt u contact met ons opnemen:

Sunshield B.V.

Lissenveld 65F
NL - 4941 VL Raamsdonksveer
Tel.: +31 (0)162 571 493
Fax: +31 (0)162 455 854
E-mail: info@sunshield.nl

Of bezoek onze website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.