S.V.D.M. Dakbedekkingen B.V.

S.V.D.M. Dakbedekkingen B.V.

De Hoge Bogerd 84, 3342 GB  HENDRIK IDO AMBACHT

Over ons

De eerste Simon Van der Meulen maakte al daken in 1920. Inmiddels twee generaties verder doen wij het nog steeds. Door deze ervaring van inmiddels drie generaties te koppelen aan de hedendaagse technieken staat ons bedrijf voor kwaliteit en zekerheid.

Door deze jarenlange ervaring, weten wij van alle in het verleden toegepaste producten, of deze geschikt is, om als ondergrond te kunnen fungeren voor een nieuw aan te brengen dakbedekking, of dat slopen en totaal vernieuwen het enige alternatief is.

Dit is een enorm voordeel in de te volgen strategie bij het renoveren van oude dakbedekking.

Door alleen maar gecertificeerde materialen toe te passen en aan te brengen volgens de aanbevolen richtlijnen van Vebidak en Buro Dakadvies wordt steeds gestreefd naar de beste kwaliteit.

Ons beleid is erop gericht om de opdrachtgever een perfect dak te geven met de daarbij behorende garanties en verzekeringen. (In die volgorde.)

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden door vakbekwaam personeel, wordt grote aandacht geschonken aan drie belangrijke factoren:

> Kwaliteit
> Arbo
> Milieu
Deze zorg staat ervoor dat alles op een verantwoorde manier wordt verwerkt en uitgevoerd.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.