Totaaltegel

Totaaltegel

Stationsstraat 162, 5963 AC  Hegelsom

Over ons

Totaaltegel.nl is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor scherpe prijzen. Alle producten zijn te bekijken op onze website en in onze showroom en showtuin.

Totaaltegel is gestart in 2007 door Rob Alards. Sinds 2011 hebben wij ons bedrijf uitgebreid en zijn we het huidige pand betrokken. In de afgelopen jaren zijn de showroom en showtuin uitgebreid en is ons assortiment verbreed met keramische tegels, klinkers en zaagwerk. Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten en snelle levering van producten.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.