Tebecon BV

Tebecon BV

Argon 10, 4751 XC  OUD GASTEL

Over ons

Kwaliteit

Tebecon is een klantgerichte organisatie met allround medewerkers die gezamenlijk garant staan voor veel bouwgerelateerde specialismen, van bijvoorbeeld betonconservering tot grondinjectie.
Tebecon medewerkers zijn tot specialist opgeleide vakmensen, met kijk op bouwen en veel liefde voor hun vak. Het team van Tebecon staat garant voor succesvolle projecten in iedere bouwvorm. Die gedegen kennis en ervaring zijn letterlijk en figuurlijk de basis voor een geslaagde uitvoering. Een vast bedrijfsmotto is: 'Wat we zeggen doen we ook'. Dat maakt Tebecon in de praktijk graag waar.

Specialisaties van Tebecon

- Betonreparaties en Betononderhoud
- Betonconservering
- Betoninjectie en kelderafdichting
- Kunststof vloerafwerkingen
- Spuitbeton en Fireproofing
- Lijmwapening
- Chemisch bestendige coating / Polyurea
- Foreva

Erkend leerbedrijf

Tebecon is een erkend leerbedrijf en investeert op deze wijze in de toekomst van jonge mbo-leerlingen die een functie in de betonreparatie en -afwerking ambiëren.
Een van de voorwaarden voor het leveren van hoede kwaliteit is goed opgeleid personeel. Het repareren van beton is een specialisme, dat vraagt om vakmanschap. Om dit vakmanschap te ontwikkelen en te behouden, richtte de Vereniging van Gecertificeerde Betonreparatiebedrijven de Stichting 'Landelijk Samenwerkingsverband voor Betonreparatiebedrijven' kortweg LSVB op.

Lid van de VBR

Tebecon is lid van de Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven (VBR). Voor Tebecon is het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend. Werkzaamheden worden onder een garantieperiode van vijf jaar uitgevoerd en opgeleverd. Daarnaast kunnen en mogen alleen bij de VBR aangesloten bedrijven een unieke verzekerde garantie afgeven. Het voordeel voor u als opdrachtgever is dat deze verzekerde garantie voor een lange periode van tien jaar optimale zekerheid biedt.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.