TechID

TechID

Zwedenlaan 22, 9403 DE  Assen

Over ons

TechID Engineering BV specialist in beveiligingsoplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van beveiligingssystemen en leveren een breed assortiment aan producten en diensten voor camerabewaking, (video)intercom, toegangscontrole, bezoekersregistratie en ID-card productie.  Allemaal aspecten waarmee u te maken kunt hebben bij het opstellen van een beveiligingsplan binnen uw organisatie.

Historie
TechID Engineering BV is sinds 2013 gevestigd in Assen, De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot de oprichting in 1990 in Zwolle. Sinds dat jaar is de naam TechID Engineering BV onlosmakelijk verbonden met kwalitatief hoogwaardige toegangscontrole-, bezoekersregistratie,- en pasproductiesystemen en zijn deze systemen geleverd aan vele tevreden klanten. Organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, grote dienstverlenende- en industriële organisaties mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Sommigen dateren vanaf het begin dat TechID bestaat, dat bewijst dat onze serviceverlening gebaseerd is op het realiseren van langdurige relaties.

Missie
Het bedienen van de beveiligingsmarkt met electronische hoogwaardige toegangscontrole- en registratiesystemen aangevuld door een betrouwbaar dienstenpakket, waarbij gestreefd wordt op het aangaan van duurzame relaties met de afnemers.
TechID staat voor betrokkenheid, passie voor het vak, ambitie en partnership.

Doelgroep
Alle organisaties en instellingen waar sprake is van waarborging van de veiligheid van eigen personeel en bezoekers en bescherming van hun kapitaalgoederen en bedrijfsmiddelen kunnen gebruik maken van de diensten van TechID, van klein kantoor tot grote bedrijfscomplexen.

Marktsegmenten, waar wij actief zijn o.m:

  • Rijksoverheden
  • Gezondheidszorg
  • Chemische/ farmaceutische industrie
  • Wegvervoer, opslag, transport
  • Zakelijke dienstverlening

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.