Telelock

Telelock

Linieweg 7, 4845 PM  Wagenberg

Over ons

Telelockcare veilge toegang voor centrale toegangsdeuren

Gedeeld sleutelbeheer voor bewoner, VvE & woningcorporatie en zorgorganisatie.
De toegang voor de zorg bij uw algemene toegangsdeu(en) opgelost !!

Appartement complexen met centrale toegangsdeur(en) zijn een obstakel voor de zorg. Een pincode paneel waarbij de bewoner of zorgverlener een pincode moet invoeren wordt vaak aan iedereen doorgegeven waardoor de veiligheid in het geding komt. Een paslezer met druppels of staafjes geeft voor de zorg een logistiek probleem wat vergelijkbaar is  met fysieke sleutels. Hiervoor heeft Telelockcare een speciale deurcontroller ontwikkeld. Deze deurcontroller werkt onafhankelijk en de zorg kan met zijn smartphone naar binnen indien de zorg een geldige digitale sleutel heeft. Andere bewoners zonder zorg kunnen op dezelfde vertrouwde manier als altijd naar binnen en hebben verder geen last van de deurcontroller. Speciaal voor een woningcorporatie of VvE is er software in de Cloud beschikbaar in de vorm van gebouwenbeheer. Hiermee kan een woningcorporatie of VvE zijn centrale toegangsdeuren op afstand zelf beheren indien noodzakelijk.

Klik op de afbeelding om te zien hoe het werkt.

Produkten Telelock

Onze Telelockcare deurcontroller stuurt alles aan wat op een centrale toegangsdeur van een appartementscomplex zit. Werkt geheel onafhankelijk van een bestaande paslezer, Keypad, sleutelschakelaar, deurautomaat, schuifdeuren enz. waardoor de bestaande toegang voor alle bewoners gehandhaafd blijft. Indien uw centrale toegangsdeur niet is voorzien een elektronische voorziening plaatsen we een motorcilinder waardoor uw centrale toegangsdeur zonder extra bouwkundige voorzieningen elektronisch wordt.

Reguliere zorg en Nacht zorg kan met de Telelock deurcontroller toegang krijgen bij een centrale toegangsdeur met een smartphone en één digitale sleutel.
De Telelockcare deurcontroller werkt onafhankelijk, kan onzichtbaar gemonteerd worden en werkt op 4 AA batterijen (50.000 openingen) , 12v adapter of beide.
Er is rekening gehouden met SKG-AE3104, hoofdstuk 2.06 betreffende aanvullende eisen voor elektrisch bediend hang- en sluitwerk.

Automatisch krijgt de zorg, familie en anderen met één digitale sleutel van het appartement ook toegang tot de centrale toegangsdeur.

Uitermate geschikt voor VVE en Woningcorporaties voor centrale toegangsdeuren en technische ruimtes in een appartementencomplex met mogelijkheden om het beheer van centrale toegangsdeuren op afstand te regelen voor b.v. onderaannemers, technische diensten en anderen die toegang moeten krijgen tot het complex.


Klik op de deurcontroller om de montage te zien

Telelockcare is een Nederlandse ontwikkeling speciaal voor de toegang voor de thuiszorg. Buiten de veilige producten voor Toegang levert Telelockcare ook diensten zoals montage door gecertificeerde bedrijven in Nederland, 24/7 service en bereikbaarheid en beheer onder een verwerkingsoveenkomst. Produkten voldoen aan de nieuwe wetgeving op het gebied van privacy (AVG), het Politie Keurmerk Veilig wonen en zijn getest door het SKG. Onze motorcilinder heeft zelfs de zwaarste SKG*** certificering ontvangen op het totale produkt.

Tevens zijn wij houder van de laatste certificering van het WDTM veilige toegang voor woningen in de zorg waarbij alle processen voor Toegang gewaarborgd zijn.

                  

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.