Terras Totaal Concept Buitencomfort

Terras Totaal Concept Buitencomfort

Boschdijk 936, 5627 AC  Eindhoven

Over ons

TERRAS TOTAAL CONCEPT BUITENCOMFORT

Bij Terras Totaal Concept Buitencomfort kunt u terecht voor uw totale terras. De juiste combinatie van duurzame materialen draagt bij aan het geheim van een goed terras. Wij bieden hoogwaardige kwaliteits-producten zoals windschermen, parasols, overkappingen en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen.

Met ons eigen merk Alumierlo maken we daarnaast in eigen beheer en op maat innovatieve aluminium schuttingen en bijpassende producten zoals poorten, lamellen-overkappingen, boombakken, vijverranden, zwembadomheiningen, beschutting voor uw jacuzzi, vlonders etc.

Wij leveren zowel aan horeca, zorginstellingen, architecten en (bouw)bedrijven alsook aan particulieren. Onze ‘no nonsense’ aanpak, jarenlange ervaring en flexibiliteit zorgen dat de wensen en behoeften van de klant in het eindresultaat terug te vinden zijn.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.