Terrein en Groenvoorziening BV

Terrein en Groenvoorziening BV

Zijweg Dungen 1a, 5480 AB  SCHIJNDEL

Over ons

Missie

T&G wil groen en terrein effectief en efficiënt realiseren en onderhouden. Daarbij pakken wij daadwerkelijk alle bijkomende werkzaamheden op zodat onze klanten over één aanspreekpunt voor hun totale buitenruimte beschikken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is nadrukkelijk deel van onze missie.

Landelijk netwerk

Klanten in geheel Nederland kunnen door ons gedegen netwerk vertrouwen op onze professionele dienstverlening. Er is altijd een groenspecialist van T&G dichtbij. U krijgt snel antwoord op uw vraag, daarvoor staan de korte lijnen binnen onze platte organisatie garant.

Veilig, innovatief, duurzaam

Meedenken met onze klanten is het sleutelbegrip van T&G. Onze dienstverlening sluit aan op uw behoeften. Dat leidt – al meer dan 40 jaar – tot innovatieve oplossingen. Zoals het schapenbeheer bij tankdijken en daktuinen met detectie voor waterlekkage. Techniek is belangrijk maar mensen maken het verschil. Daarom investeert T&G in opleiding en veiligheid van de medewerkers. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de opleiding en veiligheid van onze medewerkers die op locatie in de petrochemie werken. Het belang van veilig werken is stevig verankerd in onze organisatie: T&G was ooit de eerste groenspecialist met VCA **-certificaat. Inmiddels is dit uitgebreid tot VCA-P. Aandacht voor milieu en duurzaamheid zit in ons DNA. We investeren bij voorkeur in milieusparende oplossingen. Ons organisch afval wordt bijvoorbeeld aangeboden voor energieopwekking.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

T&G hecht bijzonder veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een logisch gevolg daarvan is dat ons bedrijf werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is T&G Erkend Opleidingsbedrijf. Bij ons krijgen jonge mensen kans om zich tot all round groenspecialist te ontwikkelen. Onze relaties kunnen rekenen op de inzet van uitstekend opgeleide en gemotiveerde medewerkers die staan voor

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.