The new Motion

The new Motion

Keizersgracht 585, 1017 DR  Amsterdam

Over ons

The New Motion

The New Motion is Europees marktleider op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Het bedrijf heeft 20.000 slimme laadpunten geïnstalleerd en met de laadpas hebben klanten toegang tot een internationaal netwerk van 25.000 publieke laadpunten. The New Motion doet er alles aan om duurzame mobiliteit zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee. www.thenewmotion.com

Ladenpunt voor een VvE

Voor veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kruipt de angst er vrij snel in als een VvE-bewoner een laadpunt wil realiseren op gemeenschappelijk terrein. Op dit moment wordt de boot door menig VvE dan ook afgehouden, puur om de reden dat men niet goed op de hoogte is over hoe dit in de praktijk geregeld wordt. Sommige bewoners met een elektrische auto denken op hun beurt weer niet thuis te kunnen laden, omdat ze in een appartement wonen en afhankelijk zijn van hun Vereniging van Eigenaren. Vanuit de bewoners is er dus ook een stukje onwetendheid. Waar moeten een bewoner en een VvE rekening mee houden als er een oplaadpunt op gemeenschappelijk terrein dient te komen?

Hoog tijd dus om deze grote onwetendheid te transformeren in wijsheid. Lees hier meer over het opladen van een elektrische auto in een VvE. 

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.