Theben

Theben

Laan van de Leeuw 34 7324 BD  Apeldoorn

Over ons

Iedereen die gebouwen ontwerpt of bouwt en onze producten en oplossingen toepast, is zich bewust van dit effect. Bij hen geniet de naam Theben een uitstekende reputatie - en dat wereldwijd. Het bedrijf is al geruime tijd in ruim 60 landen overal ter wereld vertegenwoordigd. Naast Duitsland heeft de groep dochtermaatschappijen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Zwitserland, Nederland en Singapore.

De basis van dit succes wordt gevormd door de deskundigheid van onze medewerkers, die leidt tot de innovatie en kwaliteit van onze producten. Daartoe behoren bestsellers zoals de trappenhuis-tijdschakelaar ELPA of de theben-timer, waarvan wij er al 30 miljoen hebben geleverd. Daartoe behoort ook de uitvinding van de aanwezigheidsmelder in 1992 en de diversiteit aan producten uit de top2 familie, waarmee Theben marktleider is geworden. Theben is pionier op het gebied van KNX-systemen. Doorslaggevend is echter dat Theben consequent en doelgericht zijn kerncompetenties heeft ontwikkeld en uitgebouwd.

gebouw systemen knx
Recente artikelen
Reacties
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.