Themans Hang- en Sluitwerk

Themans Hang- en Sluitwerk

Hunneperkade 62, 7418 BT  Deventer

Over ons

Themans hang- en sluitwerk

Themans hang- en sluitwerk BV is al sinds 1928 dealer van toonaangevende hang- en sluitwerkmerken. Daarnaast zijn wij fabrikant van de hang- en sluitwerkmerken: Ansa & S2 safe & secure. Op basis van brede ervaring en expertise ontwikkelt en vermarkt Themans slimme producten vanuit totaaloplossingen die aan de wensen en eisen van de eindgebruiker voldoet. Deze totaaloplossingen maken het mogelijk het object compleet te voorzien van hang- en sluitwerk. Dit resulteert in een consistent design, duurzame functionaliteit en een éénduidige garantie.  

U kunt denken aan producten als veiligheidsbeslag met/zonder kerntrekbeveiliging, binnendeurbeslag, clinders, scharnieren, oplegsloten, deurdrangers, deurgrepen, meerpuntssloten, insteeksloten en nog veel meer producten die met het sluiten van ramen en deuren te maken hebben. Met ons merk Ansa bieden we oplossingen vervaardigd uit RVS in de vorm van deurbeslag, grepen en trapleuningen, zowel standaard als afwijkende maatvoeringen zijn mogelijk.

Omdat niet alle situaties standaard zijn, bieden wij maatwerk oplossingen die na een vakkundig advies in productie worden genomen. Of het nu gaat om speciale afmetingen deurbeslag, hufterproof deurbeslag of afwijkende maten deurgrepen in een gewenste kleur afgewerkt, Themans biedt de oplossing en realiseert deze doorgaans binnen 2 a 3 werkweken.

Wanneer het gaat om vluchtwegen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Verscheidene toepassingen m.b.t. vluchtwegen en panieksituaties die volgens verschillende EN-normen (EN-NEN 1125 EN-NEN 179) moeten voldoen, kunnen wij uit voorraad leveren.

Themans gaat voorop in de markt met betrekking tot innovaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn de meest recente innovaties, het UltiMaxx veiligheidsscharnier zonder dievenpen. Hiermee hoeft u geen gat meer te boren in het kozijn en is uw deur wel beschermd volgens SKG** certificering. Een andere innovatie is het Universele kerntrekschild. Door variabele bevestigingsnokken kunt u uw deursituatie eenvoudig opwaarderen naar kerntrekbeveiliging door alleen het buitenschild te vervangen. Dit scheelt geld, montagetijd en overlast door rommel.

Wij nodigen u uit om onze pagina in de gaten te houden. Hierop zullen wij regelmatig onderwerpen en producten publiceren. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Team Themans

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.