TimmerSelekt Groep

TimmerSelekt Groep

Parallelboulevard 218, 2202 HT  NOORDWIJK

Over ons

TimmerSelekt Groep

Met oog voor de consument en het milieu zet de TimmerSelekt Groep zich in voor de meest onderhoudsarme en duurzame producten. De aangesloten bedrijven werken intensief samen om met behulp van innovatie de lat van hoogwaardig timmerwerk steeds hoger te leggen.

Altijd de juiste partner

De TimmerSelekt Groep is altijd in staat om voor u het beste product te fabriceren. Onze deuren, kozijnen en ramen worden geleverd aan zowel zakelijke partners als particulieren. Daarnaast zijn er binnen de TimmerSelekt Groep specialisten op het gebied van renovatie en nieuwbouw zodat in alle gevallen aan uw wensen kan worden voldaan. Tevens denken onze leden actief mee tijdens het gehele (ver)bouwproces met als doel deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kortom, bij de TimmerSelekt Groep bent u zeker van een succesvolle samenwerking op maat.

De zekerheid van kwaliteit

De klant staat altijd voorop bij de TimmerSelekt Groep en om deze de zekerheid van kwaliteit te geven beschikken alle aangesloten bedrijven over verschillende keurmerken. Alle leden van de TimmerSelekt Groep zijn volledig gecertificeerd en zijn in het bezit van onder andere het KOMO- en het FSC-certificaat. Daarnaast zijn alle bedrijven erkend door de Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) en worden veel van de producten geleverd met SGT-garantie. Bovendien wordt met instandhoudingsafspraken de garantie verlengd tot wel 15 jaar. Aangezien de leden van de TimmerSelekt Groep verantwoordelijk zijn voor het hele traject van tekenen tot plaatsen valt alles omtrent deuren, ramen en kozijnen onder dezelfde garantie wat wel zo makkelijk is.

Voor mens èn milieu

Duurzaamheid is een sleutelbegrip voor de TimmerSelekt Groep, want een duurzaam product betekent geen zorgen voor de klant en zo min mogelijk belasting voor het milieu. Alle twaalf leden van de TimmerSelekt Groep mogen het zeer onderhoudsarme Accoya®-hout gebruiken en beschikken allemaal over een FSC-certificaat. Momenteel wordt er ook gekeken naar het pas ontwikkelde Passiefkozijn dat zorgt voor een nog betere isolatie. Door vooruit te kijken en te zoeken naar de nieuwste technieken en materialen zorgen de leden van de TimmerSelekt Groep ervoor dat ze altijd het meest duurzame product kunnen leveren.

Selekt- en Combinatiekozijnen

In de loop der jaren heeft de innovatieve manier van samenwerken binnen de TimmerSelekt Groep geleid tot de ontwikkeling van een aantal succesvolle kozijnen. Het Selektkozijn is een stel- en montagekozijn dat volledig afgelakt, beglaasd en voorzien van hang- en sluitwerk geleverd wordt. Door het Selektkozijn verloopt een bouwproces aanzienlijk vlotter en makkelijker. Het Combinatiekozijn maakt gebruik van twee soorten hout, waarbij het grootste gedeelte uit vurenhout bestaat. Op tactische plaatsen wordt hardhout gebruikt, zodat een zeer stevig kozijn het resultaat is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van solide producten die zijn voortgevloeid uit de intensieve samenwerking tussen de aangesloten bedrijven.

Geen zorgen over het onderhoud

Naast het feit dat onze ramen, deuren en kozijnen bijzonder duurzaam zijn en dus lang mee kunnen, zijn ze ook makkelijk in het onderhoud. Onder andere door gebruik te maken van Accoya®-hout, een uitgebreide garantie en een excellente service besparen producten van de TimmerSelekt Groep u veel zorgen. Voor onze Selekt- en Combinatiekozijnen kunt u kiezen voor een onderhoudstraject van 15 of 25 jaar, met een onderhoudscyclus van minimaal 8 jaar. Eventueel kunnen ook afspraken gemaakt worden over het onderhoud van het hang- en sluitwerk. Naast het gemak is een bijkomend voordeel dat deze extra service de onderhoudskosten verlaagt met minstens 30 procent.
Nog even kort de voordelen die leden van de TimmerSelekt Groep u bieden:

• Twaalf volledig gecertificeerde bedrijven
• Levering aan zakelijke partners en particulieren
• Houten ramen, deuren en kozijnen voor zowel renovatie als nieuwbouw
• Zeer duurzame en onderhoudsarme producten van hoge kwaliteit
• Lage kosten door het gezamenlijk investeren in innovatie
• Producten worden volledig afgewerkt geleverd
• Snelle levering en een soepel verloop van het bouwproces
• Actief meedenken tijdens het bouwproces
• Langdurige garantie en goedkoop onderhoud

Meer informatie op www.timmerselekt.nl

Klik hieronder voor alle aangesloten bedrijven:
www.appartementeneigenaar.nl/timmerselekt

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.