Total Wall

Total Wall

Tingietersstraat 20, 8601 WJ  Sneek

Over ons

Over total Wall

Veilige gevels

Verroeste spouwankers en scheuren in het metselwerk kunnen een gevel ernstig verzwakken. Hierdoor ontstaan regelmatig gevaarlijke situaties. Gebouweigenaren, Vve's en woningcorporaties zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun gebouw. Maar hoe staat het met deze veiligheid?

Wij kunnen u helpen. We inspecteren de gevels van uw gebouw. Hierbij controleren we de staat van de spouwankers, het aantal spouwankers en de staat van het metselwerk. Wij stellen hiervan een uitgebreid rapport op met daarin onze bevindingen, ons advies en een eventueel herstelplan. Wilt u de zekerheid dat de gevels van uw gebouwen veilig zijn? Vraag dan gratis onze risico-inventarisatie aan.

Scheurherstel

Total Wall is nr 1 op het gebied van scheurherstel. Al 25 jaar repareren we metselwerk door middel van onze speciale Helifix wapeningsstaven. Hierbij herstellen we de verbinding in het metselwerk en werken we de scheuren nagenoeg onzichtbaar weg. Heeft u te maken met scheurvorming in uw woning? Bekijk dan onze herstelmethode.

Funderingsherstel

Een verzakking van de fundering is een groot probleem waarbij veel schade aan de woning kan ontstaan. Door middel van het aanbrengen van schroefpalen onder de fundering kunnen wij de zakking stabiliseren. In veel gevallen kunnen we de fundering zelfs een stuk liften, waarmee we de zakking herstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Op onze website kunt u zien hoe het funderingsherstel werkt.

www.totalwall.nl

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 088- 111 25 25

E-mail: Info@totalwall.nl

Website: www.totalwall.nl

Tingietersstraat 20

8601 WJ Seek

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.