Universal Greenfields BV

Universal Greenfields BV

1e Mientlaan 11, 2223 LG  KATWIJK

Over ons


Wij leggen extensieve begroeide daken aan, beter bekend als de mos/sedumdaken en realiseren daarnaast ook intensieve (be)leeftuinen op parkeergarages en op bovenste etages en daken. De groene gevels maken wij zowel binnen als buiten, compleet met beplanting en een watergeefsysteem.

Het begroenen van gebouwen heeft vele voordelen, zoals het vastleggen van fijnstof, omzetten van CO2 in zuurstof, het bufferen en vasthouden van water (belangrijk bij hoosbuien), verkoelende werking stad, isolerende werking gebouw (geluid en warmte), groendak is levensduur verlengend tot wel 40 jaar, biodiversiteit in stedelijk gebied etc. Wij werken voor woningbouwcorporaties, (dak)aannemers en particulieren.

Veel van de toegepaste planten komen van onze eigen kwekerij, welke naast mooi en sterk, ook waardevol zijn voor met name vogels, vlinders en bijen, ook wel het Triple B sortiment (birds, bees & butterflies) genoemd.

Kijk voor meer informatie op www.ug-daktuinen.nl.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.