Valprotect Nederland

Valprotect Nederland

De Volger 14, 1483 GA  De Rijp

Over ons

Over Valproject Nederland

Sinds haar oprichting is VPN samenwerkingsverbanden aangegaan met meerdere adviseurs, beheerders, woningcorporaties en andere opdrachtgevers om samen te komen tot oplossingen ter voorkoming van valgevaar.

VPN richt zich nadrukkelijk op de navolgende disciplines:

  • Uitvoeren van RI&E’s.
  • Plan van aanpak op basis van degelijkheid.
  • Verzorgen van collectieve en/of persoonlijke permanente valbeschermingssystemen.
  • Permanente hekwerken, kooiladders en daktoetredingen.
  • Leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Jaarlijkse keuringen en onderhoud.
  • Signaleringstechnieken.

Binnen de organisatie van VPN staat de klant voortdurend centraal. De uitganspunten voor ieder ontwerp, binnen het wettelijke kader, zijn: degelijke eenvoud, no-nonsense en praktische toepasbaarheid van de valbeschermingsvoorzieningen, zonder enige verplichting aan enige leverancier.
Opname, voorbereiding, uitvoering en oplevering van de opdrachten wordt door de zelfde projectleider verzorgd, waardoor er een optimale duidelijkheid naar de klant wordt gecreëerd.

Wij nemen graag de totale verantwoording voor de valbescherming, zodat de opdrachtgever zich kan blijven richten op zijn eigen core-business en de verdere ontwikkeling daarvan.

VPN verzorgt totaaloplossingen voor iedere opdrachtgever, waarbij eenvoud, prijsstelling, kwaliteit en integriteit de speerpunten van het bedrijf zijn.
VPN wil de partner zijn voor permanente valbescherming en zal nimmer dat parnership schaden. Dat is een keiharde afspraak…

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.