..........
shadow_fix

Van A tot Led

Van A tot Led is een jong en ervaren onderneming die gespecialiseerd is een besparingstechniek in en rondom het huis en is een totaal installateur die is aangesloten bij de UNETO VNI.

Over ons

Van A tot Led is een jong en ervaren onderneming die gespecialiseerd is een besparingstechniek in en rondom het huis en is een totaal installateur die is aangesloten bij de UNETO VNI. Voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf bestaat nu uit twee mensen.

Even voorstellen:

Ronald Hoefnagel is een monteur geweest bij een bedrijf in Waddinxveen die gespecialiseerd is in het aanleggen van telefonie, internet, bewakingstechniek en datacentrales. Doordat hij al jaren bij dit bedrijf heeft gewerkt en verschillende cursussen heeft gevolgd is hij bij dit bedrijf van vaste waarden geweest. Hierdoor is hij dus ook een vaste programmeur geworden. Die een vaste klanten kring had waar hij professioneel mee omging.

Stephan Stilting is een monteur geweest bij een elektro bedrijf die aangesloten zat bij Uneto VNI, KEMA Keur en SEI erkend was. Hierdoor kwam hij bij klanten met verschillende vragen en storingen en kwam altijd met een passend antwoord of oplossing. Bij dit bedrijf wat gevestigd zit in Reeuwijk had hij dus ook een vaste klanten kring die altijd tevreden waren. Hij heeft verschillende projecten geleid in Reeuwijk en omstreken zoals Autobedrijf De Waal. Waar hij vanaf het begin liep en hierdoor ook alles vanaf het begin moest tekenen en uitvoeren zowel sterk stroom als zwakstroom.

Ze zijn twee jaar geleden op elkaars pad gekomen en hebben dus verschillende ideeën met elkaar uitgewisseld en kwamen erachter dat ze deze ideeën met elkaar moesten verbinden en zijn hierdoor op 3 maart 2015 het bedrijf begonnen dat heet: Van A tot LED.

Doordat Ronald als programmeur werkte en Stephan als monteur in de Sterkstroom techniek kunnen hun een totaal pakket aanbieden bij de klant zowel in het besparende gebied zoals zonnepanelen, led verlichting en alle 230 volt installaties , internet, camera bewaking en data techniek.

Van A tot LED streeft naar absolute kwaliteit. Naast een gedegen lichtadvies gebruiken wij enkel kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde producenten. Een product waar u als klant volledig tevreden over kunt zijn.

 

 

Werkwijze

 

 

  • Kennismakingsgesprek – Tijdens een vrijblijvend bezoek informeert onze adviseur over de mogelijkheden van LED verlichting en wordt uw huidige lichtplan geïnventariseerd.
  • Besparingsanalyse – U ontvangt een schriftelijke analyse van de besparing die gerealiseerd wordt wanneer u overstapt op LED verlichting, inclusief een verbetervoorstel voor uw huidige lichtplan.
  • Verbeterplan –Tijdens een vervolg afspraak ontvangt u een een uitgebreide toelichting op de analyse. Indien u kiest voor de oplossingen van A tot LED stemt de adviseur het verbetertraject met u af.
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Van A tot Led

vanatotled.nl/
Meridiaan 27
2801 DA Gouda
Tel:
0182 760033

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam