Van Noort Liften B.V.

Van Noort Liften B.V.

Laan van Waalhaven 114, 2497 GP  Den Haag

Over ons

Ons bedrijf

Als lifttechnisch bedrijf heeft Van Noort Liften B.V. zich toegelegd op onderhoud, reparatie en modernisering van liftinstallaties. Hierbij richten wij ons voornamelijk op personenliften, goederenliften en huisliften.
Wij zijn merkonafhankelijk, dus u kunt bij ons terecht voor vakkundig onderhoud en reparatie van alle liftmerken, ongeacht type en bouwjaar.

Daarnaast adviseren wij u graag bij het maken van een meerjarige begroting t.b.v. uw onderhoudsplan, de uitgebreide mogelijkheden bij modernisering of de aanschaf van een huislift.

Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Zij dragen zorg voor een accurate oplossing van eventuele problemen met uw liftinstallatie.

Van Noort Liften B.V. is aangesloten bij de N.L.B. (Branchevereniging Nederlandse Lifttechnische Bedrijven), en hanteert diens richtlijnen bij haar bedrijfsvoering.
Wij streven naar 100% klanttevredenheid door correcte communicatie, een vlotte service en het leveren van vak-werk.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.