Van Till advocaten

Van Till advocaten

De Lairessestraat 131-135, 1075 HJ  AMSTERDAM

Over ons

In de markt van aanbieders van juridische dienstverlening, waarin het niet eenvoudig is een goede juridisch adviseur te kiezen, hebben ondernemingen en andere partijen behoefte aan een vertrouwd aanspreekpunt; een kantoor dat meedenkt met de klant. De kracht van Van Till advocaten ligt in een sterke reputatie, die in essentie berust op een viertal pijlers: professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en prijsstelling.

Onroerend goedrecht

De praktijkgroep onroerend goedrecht van Van Till advocaten houdt zich onder meer bezig met appartementsrecht en gerelateerde rechtsgebieden, zoals bouwrecht en huurrecht. Sinds vele jaren staat Van Till advocaten besturen van Verenigingen van Eigenaren bij, maar ook individuele leden van VvE's. Voor praktische zaken en juridisch advies over voornoemde rechtsgebieden kunt u contact opnemen met mr. Kim Kroon van Van Till advocaten.

Onderscheidend

Van Till advocaten onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Ook wordt gemiddeld tweemaal per jaar een informatieavond voor VvE-besturen georganiseerd. Verder is Van Till advocaten sinds 2013 lid van de European Law Group, een samenwerkingsverband op Europees niveau tussen veertien verschillende advocatenkantoren uit verschillende landen.

Meer informatie is te vinden op www.vantill.nl

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.