Vector brandveiligheid

Vector brandveiligheid

Hoogstraat 24 B2, 3862 AL  Nijkerk

Over ons

Over Vector Brandveiligheid

Wij onderzoeken, ontwerpen en geven advies voor brandveiligheid van gebouwen. Vector is kennisleverancier van brandbeveiliging, brandpreventie en regelgeving.

Gespecialiseerd in onderzoek, ontwerp en projectmanagement. Wij hebben kennis van brand, regelgeving en brandveiligheidsinstallaties.
- Ons werk bespaart u kosten
- Voorkomt stagnatie bij de vergunningsaanvraag
- Voegt kwaliteit toe en levert een brandveilige werkomgeving op.

Visie

Vector bouwt aan een netwerkorganisatie op het gebied van brandveiligheid en wil een kenniscentrum zijn van oplossingen voor brandveiligheid. Kwalitatief goede adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten in hun werkgebied. Zij delen hun kennis waardoor vernieuwing de standaard wordt.
Vector geeft ruimte en bouwt veiligheid.

Missie

Vector helpt bij het verkrijgen van bouw-, milieu-, en gebruiksvergunningen. Wij voegen kennis toe. Kennis van regelgeving brandveiligheidsinstallaties en de organisatie rondom brandveiligheid. Wij zijn onze klanten van dienst bij het ontwerpen, maar ook bij het beheer van gebouwen. Zo helpt Vector mee aan een veilige werk- en leefomgeving.

Meer weten? Bel ons geheel vrijblijvend 0334555447 of vraag of wij contact met u opnemen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.