Vedicom Security Systems

Vedicom Security Systems

Rechte Tocht 7T, 1507 BZ  Zaandam

Over ons

Over ons – het beveiligingsbedrijf uit Zaandam

Wie is Vedicom
Vedicom is een onderneming die zich al jaren specialiseert in beveiligingssystemen. Ons product is veiligheid, onze tools zijn; camera’s en alarmsystemen. Een goed camerasysteem staat en valt met de juiste kennis, van de leverancier: de doeltreffendheid van een camera is afhankelijk van zijn plaatsing en de duurste camera is niet altijd de beste.
Camerabeelden moeten in licht omstandigheden scherp en helder zijn. Die omstandigheden zijn een speciaal aandachtspunt bij Vedicom. Wij hebben ook de kennis die nodig is om klanten te adviseren over het meest geschikte camerasysteem in specifieke licht omstandigheden. Hoe lastiger deze zijn, hoe groter voor ons de uitdaging om het door de klant gewenste eindresultaat te bereiken


Wat doet Vedicom
Vedicom levert, installeert en onderhoud bewakingscamera’s, alarmsystemen en bouwbeveiliging voor woningbouwcorporaties (waaronder Rochdale, Woonzorg Nederland) verenigingen van eigenaren, winkels, onderwijsinstellingen, fabrieksterreinen en kunstverenigingen.Vedicom zorgt ook voor uitbreiding en onderhoud van reeds bestaande systemen.


Camerabewaking in de lift
Een beveiligingscamera die meer aandacht verdient! Geen enkel gebouw is volledig beveiligd zonder een camera in de lift.


Hoe werkt Vedicom
Vedicom werkt in nauwe samenwerking met de klant, die daardoor veel inspraak krijgt bij de realisatie van zijn project. Plan van aanpak en de daarbij te volgen strategie worden altijd in overleg bepaald. Wij stellen daar zelf prijs op, maar het is ook absoluut noodzakelijk om tot het door de klant gewenste resultaat te komen.


Op basis van het met de klant besproken plan van aanpak maakt Vedicom een tekening die de positionering van de camera’s weergeeft en het project daarmee duidelijk illustreert. De kwaliteit van het camerabeeld is hierbij uiteraard van primair belang, maar daarnaast besteden wij ook aandacht aan de omgeving. Het aanbrengen van een beveiligingssysteem mag geen afbreuk doen aan de sfeer van een gebouw of winkel. In principe is iedere afwerking mogelijk en wordt altijd zorgvuldig in eigen beheer door Vedicom zelf uitgevoerd.

Contact

Wilt u meer weten? Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak 075 6141583

Of bezoek onze website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.