Verbion Vloeren

Verbion Vloeren

J.A. Koningstraat 21, 9672 AC  Winschoten

Over ons

Verbion Vloeren Winschoten

Met een team van vakmensen, allemaal opgeleid binnen het bedrijf, wordt elk voorkomend probleem met de nodige zorg en aandacht opgelost, binnen een van tevoren afgesproken budget.

Verbion Vloeren funcioneert al sinds jaren volgens de VCA* norm en wordt hiervoor jaarlijks gecertificeerd. Ook is Verbion Vloeren zich constant bewust van haar verantwoordelijkheid m.b.t. Arbo-, milieu- en maatschappelijke aspecten.

Er wordt continu aandacht geschonken aan het voorkomen van persoonlijk letsel. De IF-freqeuntie staat bij Verbion al jaren op 0.
Naast de zorg voor werknemers van Verbion Vloeren, zal ook steeds de veiligheid van derden centraal staan. Door een betere registratie en optimale aandacht voor preventie, wordt getracht om zowel persoonlijk lestel als materiële schade te minimaliseren.

Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het zorgvuldig scheiden en afvoeren van de afvalsstromen, wordt ook schade aan het milieu zoveel mogelijk beperkt.

Bij beslissingen omtrent bedrijfsvoering krijgen veiligheid, gezondheid en milieu prioriteit boven economische aspecten, uiteraard voor zover de gezondheid van het bedrijf dit toelaat.

Het beleid van Verbion Vloeren is er op gericht om de komende jaren volgens de nieuwe VCA-norm 2008/5.1 te werken en steeds jaarlijkse doelstellingen te formuleren op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, waardoor er een continue verbetering zal worden bevorderd.

Verbion Vloeren heeft hiervoor een efficiënt en effectief systeem ontwikkeld, waarmee ze vol vertrouwen door kan gaan op de duurzame weg die ze is ingeslagen.

Contact

Verbion Vloeren

J.A. Koningstraat 21
9672 AC Winschoten

Postadres:

Postbus 373
9670 AJ Winschoten
Tel: (0597) 42 28 00
Fax: (0597) 42 01 52

Email: info@verbionvloeren.nl of bezoek onze website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.